ΒΕΡΟΙΑ posted by

Πολλοί θα ήθελαν να έχουν στελέχη σαν τον Νίκο Αγγέλου!

Πολλοί θα ήθελαν να έχουν στελέχη σαν τον Νίκο Αγγέλου!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου της μεγάλης προσφοράς στον χώρο της Αυτοδιοίκησης είναι και η περίπτωση του προέδρου της Φυτειάς, Νίκου Αγγέλου. Ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός, αποτελεσματικός στα δύσκολα και έντονα δημιουργικός στα εύκολα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά με τον συνδυασμό “Συνδημότες” του υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας, Παύλου Παυλίδη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Βέροιας.

Η εμπειρία, η δράση και η αποτελεσματικότητα του Νίκου Αγγέλου θεωρούνται ότι είναι το “δυνατό χαρτί” για τον ίδιο και για τον συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη. Κι αυτό αποτελεί κοινή πεποίθηση των συμπατριωτών του αλλά και γενικότερα των συνδημοτών του, στον δήμο Βέροιας , καθώς πολύ (και πολλοί) θα ήθελαν να έχουν σε θέσεις κλειδιά ικανά στελέχη της προσφοράς και του αποτελέσματος όπως ο σημερινός πρόεδρος της Φυτειάς.

Το βιογραφικό του Νίκου Αγγέλου αναφέρει:

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1947. Είμαι παντρεμένος  με την Αικατερίνη Γκανάρα  και δημιούργησα μια υπέροχη πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Την λογίστρια Έλσα, την Πελαγία και τον Μερκούριο που είναι αστυνομικοί και τον Κωνσταντίνο που εργάζεται ως αυτοκινητιστής.

Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκινάει από το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη για εννέα έτη. Επίσης, τη δεκαετία του 1970 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης στεγνοκαθαριστηρίου. Σήμερα εργάζομαι ως αυτοκινητιστής.

Το ενδιαφέρον μου για τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και ιδιαίτερα των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μου με οδήγησαν στην ίδρυση του σωματείου στεγνοκαθαριστηριων καθώς επίσης και στην δημιουργία του συλλόγου «ΕΝ ΒΕΡΟΙΑ ΦΥΤΙΩΤΩΝ»

Συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μου επιλέγοντας να αξιοποιήσω κάθε φυσική ομορφιά και δυνατότητα της περιοχής για ένα αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο ζωής των συνδημοτών μου.

Επιπροσθέτως, έχω διατελέσει πρόεδρος του σωματείου των αυτοκινητιστών δημοσίας χρήσης του νομού Ημαθίας και πρόεδρος της εταιρείας μεταφορών «Μακεδών».

Διετέλεσα πρόεδρος του αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Φυτειάς όπου δραστηριοποιήθηκα ενεργά για πολλά χρόνια.

Τέλος πολιτεύομαι από το 1996 έως και σήμερα εκλεγμένος αρχικά ως κοινοτικός σύμβουλος και έπειτα ως πρόεδρος της κοινότητας της Φυτειάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up