ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η εμπειρία και η προσφορά του Μάνου Σοφιανίδη

Η εμπειρία και η προσφορά του Μάνου Σοφιανίδη

Έμπειρος γνώστης των θεμάτων της αυτοδιοίκησης και κυρίως ψύχραιμος και ικανός στο να βρίσκει λύσεις για τα προβλήματα του χώρου, είναι ο βεροιώτης δικηγόρος Μάνος Σοφιανίδης ο οποίος “κατεβαίνει” υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό «Βέροια, ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» της Γεωργίας Μπατσαρά.

Παράλληλα είναι πρόσωπο με έντονη κοινωνική παρουσία με κυρίαρχο το στοιχείο της προσφοράς προς τον κόσμο κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψηφοφόροι μπορούν να το εμπιστευτούν ότι θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους. Το έχει αποδείξει άλλωστε αυτό και σίγουρα μπορεί να το επαναλάβει μέσω μιας επανεκλογής του.

Αυτά είναι δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του Μάνου Σοφιανίδη που συνηγορούν στην άποψη ότι στη νέα εποχή του δήμου Βέροιας, σε περίπτωση εκλογής της Γεωργίας Μπατσαρά, μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της. Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να τον εμπιστευτούν όσοι στέκονται στην ίδια εκλογική όχθη και όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν προς τα εκεί, στον χρόνο που απομένει μέχρι τις 26 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up