ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Απόστολος Νεστορόπουλος: Μια δοκιμασμένη επιλογή για την περιφέρεια

Απόστολος Νεστορόπουλος: Μια δοκιμασμένη επιλογή για την περιφέρεια

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η επιλογή του Απόστολου Νεστορόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Απόστολος Νεστορόπουλος θεωρείται από πολλούς μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη επιλογή όχι μόνο για την ποιότητα του χαρακτήρα του αλλά και για την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει σε θέσεις ευθύνης και διαχείρισης. Η άκρως επιτυχημένη θητεία του ως Δήμαρχος σε έναν δύσκολο δήμο όπως εκείνου του Αποστόλου Παύλου, καθώς και τα καθήκοντα που άσκησε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στον δήμο Βέροιας όντας πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, του έδωσαν την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να διεκδικεί με αξιώσεις μια από τις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου.

Τα μηνύματα που λαμβάνονται απο τους τρεις μεγάλους δήμους του νομού είναι κάτι παραπάνω από θετικά για τον Απόστολο Νεστορόπουλο. Κάθε μέρα που περνάει αυτός και το επιτελείο του δουλεύουν πυρετωδώς και με μεθοδικότητα για να πείσουν τους κατοίκους και του μικρότερου χωριού ότι ο ίδιος είναι η καλύτερη επιλογή του συνδυασμού.

Μια εβδομάδα έμεινε για εκλογές και ο κόσμος της Ημαθίας καλείται να επιλέξει τον ικανότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up