ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δυνατά με τον Νίκο Αγγέλου!

Δυνατά με τον Νίκο Αγγέλου!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για τον συνδυασμό “Συνδημότες” του υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας, Παύλου Παυλίδη, το ίδιο θετικά και αισιόδοξα είναι και τα μηνύματα που έρχονται απο την πλευρά του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού και σημερινού προέδρου της Φυτειάς, Νίκου Αγγέλου.

Πολύπειρος αυτοδιοικητικός ο Νίκος Αγγέλου ξέρει καλά την εκλογική διαδικασία και έχει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται ενεργά με την αυτοδιοίκηση και την πολιτική απέκτησε πολλές και δυνατές φιλίες, που τώρα τον στηρίζουν καθοριστικά συμβάλλοντας στην επιτυχία του.

Παράλληλα όμως, οι γνώσεις και η εμπειρία του αναμένεται να φανούν χρήσιμες στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας και στην περίπτωση που ο Παύλος Παυλίδης εκλεγεί τελικά δήμαρχος, ο Νίκος Αγγέλου θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του μέσω μιας εξίσου σημαντικής θέσης στο δημαρχιακό επιτελείο. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν την εκλογή του κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι φίλοι και οι γνωστοί του και μέχρι την Κυριακή εντείνουν τον αγώνα τους. Και το κάνουν δυνατά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up