ΗΜΑΘΙΑ posted by

ΝΔ: Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, με πιθανή αλλαγή σκηνικού στη Νάουσα

ΝΔ: Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, με πιθανή αλλαγή σκηνικού στη Νάουσα

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Έγκυρη πηγή της “γαλάζιας” οικογένειας ανέφερε στο zoomerang.gr ότι από χθες Δευτέρα άνοιξαν οι φάκελοι της κάθε εκλογικής περιφέρειας και εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις των υποψηφίων, με συνεκτίμηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων που έχει ο καθένας από όσους έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι στην Ημαθία, υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις σίγουρες υποψηφιότητες.

ex officio υποψηφιότητα του σημερινού βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο οποίος εκτός από την επανεκλογή του φαίνεται πως βάζει πλώρη και για υψηλότερες διακρίσεις.

-Η υποψηφιότητα του πρώτην βουλευτή Ημαθίας, Λάζαρου Τζαβδαρίδη, που εδώ και καιρό ανακάμπτει δυναμικά στην περιοχή της νεοδημοκρατικής Ημαθίας και ήδη κερδίζει σημαντικό έδαφος μέσω της επανασυσπείρωσης παλιών φίλων του αλλά και πολλών νέων που συνταυτίζονται μαζί του.

-Η υποψηφιότητα του δικηγόρου Τάσου Μπαρτζώκα, ενός νέου ανθρώπου που εκπροσωπεί τη νέα εποχή και έχει ιδιαίτερη απήχηση στη νέα γενιά των ψηφοφόρων αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων που προσεγγίζουν για πρώτη φορά την πολιτική και τη Νέα Δημοκρατία.

Η εξάδα του νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου της Ημαθίας θα στελεχωθεί από ακόμη τρία πρόσωπα δύο εκ των οποίων θα είναι γυναίκες λόγω ποσόστωσης και ενός ακόμη προσώπου που θα προέρχεται από την περιοχή της Νάουσας χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι ένα πρόσωπο που θα αλλάξει το μέχρι σήμερα σκηνικό . Δηλαδή να είναι μια νέα υποψηφιότητα που θα συγκεντρώνει επάνω της (ταυτόχρονα) και τις δύο προαναφερόμενες “προϋποθέσεις”. Και της γυναικείας συμμετοχής και της υποψηφιότητας που προέρχεται από την περιοχή της Νάουσας…

Σε κάθε περίπτωση και στην Ημαθία φαίνεται να υπάρχει πληθώρα στελεχών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συνεπώς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το ψηφοδέλτιο θα συμπληρωθεί και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η σύνθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up