ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η κατανομή των εδρών στον δήμο Βέροιας

Η κατανομή των εδρών στον δήμο Βέροιας

Με τους Κώστα Βοργιαζίδη και Γεωργία Μπατσαρά να “χτυπιούνται” (λέμε τώρα…) στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, για τη θέση του δημάρχου Βέροιας, ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με την κατανομή των εδρών των δημοτικών συμβούλων ανά συνδυασμό και σύμφωνα με τα ποσοστά που έλαβε ο καθένας. Συγκεκριμένα:

Ο Κώστας Βοργιαζίδης εξέλεξε 15 έδρες συνολικά που θα παραμείνουν τόσες εάν εκλεγεί δήμαρχος. Εάν δεν εκλεγεί θα καταλάβει τη μια από τις έδρες του συνδυασμού της, στη Δημοτική Ενότητα Βέροιας. Ο συνδυασμός του Κώστα Βοργιαζίδη εξέλεξε 11 έδρες στη Βέροια, 2 στη δημοτική ενότητα Απόστολου Παύλου, 1 στη Δ.Ε. Δοβρα, και 1 στη Δ.Ε. Μακεδονίδας.

Η Γεωργία Μπατσαρά εξέλεξε 8 έδρες συνολικά που θα παραμείνουν τόσες εάν εκλεγεί δήμαρχος. Εάν δεν εκλεγεί θα καταλάβει τη μια από τις έδρες του συνδυασμού της, στη Δημοτική Ενότητα Βέροιας. Ο συνδυασμός της Γεωργίας Μπατσαρά εξέλεξε 6 έδρες στη Δημοτική Ενότητα Βέροιας, 1 στη Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου και 1 στη Δ.Ε. Βεργίνας.

Ο Παύλος Παυλίδης εξέλεξε συνολικά 7 έδρες. Οι 5 στη Δ.Ε. Βέροιας (και θα καταλάβει μία από αυτές), 1 στη Δ.Ε. Βεργίνας και 1 στη Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου.

Ο Αντώνης Μαρκούλης εξέλεξε 5 έδρες. 4 στη Δ.Ε. Βέροιας (θα καταλάβει μία από αυτές) και 1 στη Δ.Ε. Δοβρά.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης εξέλεξε 4 έδρες: 2 στη Δ.Ε. Βέροιας (και θα καταλάβει μία από αυτές), 1 στη Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου και 1 στη Δ.Ε. Δοβρά.

Ο Γιώργος Μελιόπουλος εξέλεξε 2 έδρες στη Δ.Ε. Βέροιας και θα καταλάβει μία από αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up