ΒΕΡΟΙΑ posted by

Χωρίς αναφορές στη Β’ Κυριακή η ανακοίνωση/ευχαριστήριο του Παύλου Παυλίδη και κανένας δεν αποκλείει να ακολουθήσει μια νέα…

Χωρίς αναφορές στη Β’ Κυριακή η ανακοίνωση/ευχαριστήριο του Παύλου Παυλίδη και κανένας δεν αποκλείει να ακολουθήσει μια νέα…

Με μια λιτή ανακοίνωση, χωρίς αναφορές στη Β΄ Κυριακή των εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης (και πλέον μόνον δημοτικός σύμβουλος, για την ώρα…) ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους και κάνει μια γενική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο Παύλος Παυλίδης έχασε τη δεύτερη θέση των εκλογών, από τη Γεωργία Μπατσαρά, για ελάχιστες ψήφους και πληροφορίες αναφέρουν ότι ενόψει δεύτερης Κυριακής, η δεξαμενή ψήφων του συνδυασμού του έχει μπει στο στόχαστρο τόσο της Γεωργίας Μπατσαρά όσο και του σημερινού δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη. Άλλες φορές εν γνώση του κι άλλες φορές εν αγνοία του.

Κι αυτός είναι ο λόγος που στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρχει μια επόμενη ανακοίνωσή του, όπου θα αναφερθεί και στη συγκεκριμένη παράμετρο των εκλογών της Κυριακής, σε σχέση με τον ίδιο, τα στελέχη του συνδυασμού του αλλά και τους ψηφοφόρους του.

Η ανακοίνωση του Παύλου Παυλίδη αναφέρει:

“Αγαπητοί ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,
Θέλαμε έναν άλλο Δήμο. Αποτελεσματικό και δυναμικό. Και αγωνιστήκαμε γι αυτό. Με όραμα και ρεαλιστικές προτάσεις. Και τα εναποθέσαμε στην κρίση σας. Απέναντι σε κομματικούς μηχανισμούς και τις συναλλαγές της εξουσίας,  το υψηλό ποσοστό που μας δώσατε είναι πολύ σημαντικό, πολύ καθαρό και με ιδιαίτερη δυναμική για έναν νέο συνδυασμό, για μια τέτοια πρόταση. Μας τιμά ιδιαίτερα η αποδοχή και η εμπιστοσύνη σας, γιατί δώσαμε έναν έντιμο αγώνα. Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα των εκλογών. Ευχαριστούμε όλους όσους υποστήριξαν την προσπάθεια μας. Θα λειτουργούμε πάντα για το καλύτερο ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Και πάντα για το συμφέρον αυτού του Δήμου. Σας ευχαριστούμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up