ΒΕΡΟΙΑ posted by

Κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ υπέρ της Γεωργίας Μπατσαρά. Σύσκεψη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας για μαζική υποστήριξη ενόψει Β’ Κυριακής

Κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ υπέρ της Γεωργίας Μπατσαρά. Σύσκεψη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας για μαζική υποστήριξη ενόψει Β’ Κυριακής

Όλος ο τοπικός κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας από τη Βέροια έχει «πέσει» με τα μούτρα για να δώσει «ώθηση επικράτησης» στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά, ενόψει της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών της Βέροιας. Ήδη η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΟΔΕ) του κόμματος συγκάλεσε την περασμένη Τρίτη ανοιχτή σύσκεψη στελεχών όπου εξετάστηκαν ζητήματα για τη μαζικότερη στήριξη της υποψήφιας του κόμματος, με στόχο να γραφτεί «μπλε» ο χάρτης  για τον δήμο Βέροιας, ενώ ζητήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους να συνυπογράψουν «στήριξη» που θα την εκφράσουν και «ανοιχτά» και στο πλαίσιο αυτό αναμένονται και δημόσιες ανακοινώσεις κομματικών οργανώσεων και στελεχών υπέρ της υποψηφιότητάς της.

Πρώτη (και μοναδική μέχρι στιγμής) δείχνει να αντέδρασε μέσω δημόσιας ανακοίνωσης- κάλεσμα, η ΟΝΝΕΔ (Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας) που επαναβεβαιώνει τη στήριξή της, στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπικής Επιτροπής Βέροιας της Οργάνωσης αναφέρονται τα εξής:

«Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Βέροιας και η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά, έχει την επίσημη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, σταθήκαμε στο πλευρό της και στηρίξαμε έμπρακτα την υποψηφιότητά της. Η Γεωργία Μπατσαρά, ως υποψήφια δήμαρχος που υποστηρίζεται επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία και ενόψει των εκλογών της Δεύτερης Κυριακής, είναι πλέον η μοναδική επιλογή για να υπάρξει μια σοβαρή αναπτυξιακή αλλαγή σελίδας στο δήμο Βέροιας. Η ΟΝΝΕΔ συνεχίζει να την υποστηρίζει και πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν να συμβάλλουν δυναμικά προς την κατεύθυνση αυτή. 

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα για μαζική και διευρυμένη στήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά ενόψει των δημοτικών εκλογών της δεύτερης Κυριακής στο δήμο Βέροιας και πιστεύουμε ότι ο αγώνας της μεγάλης πλειοψηφίας του βεροιώτικου λαού που με την ψήφο του ζητά “αλλαγή” στο δήμο Βέροιας, θα δικαιωθεί περίτρανα.

ΟΝΝΕΔ Βέροιας.
ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.»

Σημείωση: Στη φωτογραφία με τη Γεωργία Μπατσαρά, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης που μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ συμμετέχει ενεργά στη στήριξη του αγώνα της υποψήφιας δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Βέροιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up