ΒΕΡΟΙΑ posted by

Χωρίς «λέξη» για τη Νέα Δημοκρατία

Χωρίς «λέξη» για τη Νέα Δημοκρατία

Μπορεί κατά τη χθεσινή «τελευταία» ομιλία της Γεωργίας Μπατσαρά, το ακροατήριο να αποτελούνταν κυρίως από στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας και στις πρώτες θέσεις να κάθονταν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Παναγιώτης Παλπάνας και στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας (που έβγαλε και ανακοίνωση στήριξής της) και της Τοπικής Βέροιας, πρώην βουλευτές (Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέφανος Κυριαζόπουλος), πολιτευτές και λοιποί «γαλάζιοι» παράγοντες, ΟΜΩΣ στην ομιλία της, η υποψήφια δήμαρχος με το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο κόμμα της.

Κάτι εντελώς διαφορετικό με προηγούμενες ομιλίες της, στις οποίες είχαν πάντα κυρίαρχη θέση οι πολύπλευρες αναφορές της στη Νέα Δημοκρατία, στο ότι αυτή είναι η «επίσημη» υποψήφια του κόμματος (προφανώς για να γίνει κατανοητό από κάποιους), στις εκδηλώσεις που έγιναν υπέρ της υποψηφιότητάς της από στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης (με τον ΓΓ της Κ.Ο. του κόμματος Κώστα Τσάρα κλπ) αλλά και τα υπονοούμενα για την ατυχή  προσπάθεια κάποιων άλλων, να την «κόψουν ώστε να πάρουν τη θέση της.

Ίσως το κλίμα της «Δεύτερης Κυριακής» να επιβάλει τέτοιες προσαρμογές, ίσως και ο επιτελικός σχεδιασμός. Διότι… να τους ξέφυγε, δείχνει κάπως δύσκολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up