ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ψήφο σε Μπατσαρά «δείχνει» ο Παυλίδης και εκδηλώνει προθέσεις συνεργασίας μαζί της

Ψήφο σε Μπατσαρά «δείχνει» ο Παυλίδης και εκδηλώνει προθέσεις συνεργασίας μαζί της

Στη στήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά για τον δήμο Βέροιας, ενόψει των εκλογών της δεύτερης Κυριακής, «κατευθύνεται» ο Παύλος Παυλίδης που απέτυχε να προκριθεί στον «τελικό» των δημοτικών εκλογών κι αυτό φαίνεται από ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Είναι μια ανακοίνωση που μπορεί να μην αναφέρει ευθέως «ψηφίστε Μπατσαρά» τονίζει όμως ξεκάθαρα: «Να φύγει αυτή η Δημοτική Αρχή που κοροϊδεύει και ξεγελά τον κόσμο με συναλλαγές και υποσχέσεις και ταυτόχρονα καταστρέφει τον τόπο».

Παράλληλα δίνει και ένα… «στίγμα» προθέσεων συνεργασίας με μια νέα δημοτική αρχή (και προφανώς εννοεί τη Γεωργία Μπατσαρά), υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι επιθυμία του ίδιου και του συνδυασμού του είναι «να προχωρήσουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό Δήμο, να γυρίσουμε σελίδα στο χθες της απραξίας, της ανικανότητας και των πολιτικών ακροβασιών…».

Ήδη στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Γεωργίας Μπατσαρά έδωσαν το παρόν οι στενοί συνεργάτες του Παύλου Παυλίδη και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του, Νίκος Αγγέλου, Γιώργος Γουλτίδης, Θόδωρος Καζαντζίδης και μερικά ακόμη επιτελικά στελέχη του. ΠαρουσίΕς που δεν τη λες και πολυπληθείς, ενδεικτικές όμως ίσως…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Συνδημότες» του υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας Παύλου Παυλίδη αναφέρονται τα εξής:

Η δημοτική μας παράταξη αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη στον όμορφο και ιστορικό Μακεδονικό Δήμο μας.

Ως ανεξάρτητος συνδυασμός και χωρίς κομματική ταυτότητα. Με εντολή να αγωνιστούμε πάνω στις προτάσεις που καταθέσαμε και για το καλό του τόπου που ζούμε.

Οι «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» μένουμε πιστοί στην αρχική μας πρόταση και στόχο. Να φύγει αυτή η Δημοτική Αρχή που κοροϊδεύει και ξεγελά τον κόσμο με συναλλαγές και υποσχέσεις και ταυτόχρονα καταστρέφει τον τόπο. Και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό Δήμο.

Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα στο χθες της απραξίας, της ανικανότητας και των πολιτικών ακροβασιών. Το είπαμε, θα το κάνουμε.

Υ.Γ. 1. Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν οι δολοπλόκοι, οι «άρρωστοι» σεναριογράφοι και τα ειδικά «παπαγαλάκια». Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα από όσους δεν θέλουν την κοινωνία μας άρρωστη.

Υ.Γ. 2. Αυτές τις ημέρες διακρίνεις δυο ειδών πολιτικές συμπεριφορές. Αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά για το δικό τους προσωπικό συμφέρον κάνοντας ατομικές προσεγγίσεις ως λάτρεις του «διαίρει και βασίλευε», της διάσπασης, της συναλλαγής, της ανταλλαγής. Και τους άλλους που συζητούν και είναι διατιθέμενοι να μιλήσουν για σημεία σύγκλισης προς όφελος του τόπου. Σίγουρα η αλαζονεία βρίσκεται στους πρώτους και μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up