ΗΜΑΘΙΑ posted by

Προβληματσιμός στην πλευρά του Γιώργου Ουρσουζίδη, εάν θα συνεχίσει ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματσιμός στην πλευρά του Γιώργου Ουρσουζίδη, εάν θα συνεχίσει ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματισμένος εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνητικός βουλευτής Ημαθίας, Γιώργος Ουρσουζίδης για το εάν θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ή εάν δεν θα δεχθεί τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στο τοπικό ψηφοδέλτιο, που δικαιωματικά μπορεί να έχει σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος για όλους τους εν ενεργεία βουλευτές του.

Η αιτία για τον λογικό προβληματισμό του Γιώργου Ουρσουζίδη δεν έγκειται στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να μην εκλέξει βουλευτή στην Ημαθία εάν επαναληφθούν και στις εθνικές εκλογές αποτελέσματα όμοια με τις ευρωεκλογές. Αυτό δεν δείχνει να είναι «κριτήριο» συμμετοχής για τον ίδιο. Σοβαρός προβληματισμός υπάρχει για την αρνητική αντίδραση του Αντώνη Μαρκούλη (υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Βέροιας) και ορισμένων στελεχών του κόμματος, οι οποίοι κατηγορούν τον βεροιώτη βουλευτή ότι δεν βοήθησε «όπως θα έπρεπε» στον προεκλογικό αγώνα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών και έχουν στραφεί εναντίον του ακόμη και μέσω δημόσιων τοποθετήσεών του.

Το θέμα ήδη έχει τεθεί υπόψη των αρμοδίων κεντρικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και η επικρατούσα άποψη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι Γιώργος Ουρσουζίδης πρέπει να παραμείνει υποψήφιος λόγω της θετικής αποτίμησης του κοινοβουλευτικού έργου του αλλά και διότι ως υποψήφιος διεμβολίζει πολιτικά ευρύτερους πολιτικούς χώρους και κυρίως τον χώρο του ΚΙΝΑΛ, αδιευκρίνηστες όμως παραμένουν οι προθέσεις του ίδιου του Γιώργου Ουρσουζίδη. Ότι και να γίνει πάντως είναι θέμα ημερών για να το μάθουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up