ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Μήνυμα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τους μαθητές που ξεκινάνε τις πανελλαδικές

Μήνυμα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τους μαθητές που ξεκινάνε τις πανελλαδικές

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έστειλε τις ευχές του στους μαθητές που ξεκινάνε τον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων:

Αγαπητές Μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινάνε σήμερα, αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για σας και μία μεγάλη δοκιμασία για τις οικογένειες σας. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδείξετε στους εαυτούς σας, αλλά και σε όλους όσους πιστεύουν στις ικανότητες σας, ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, αυτά τα οποία σας συντρόφευαν στις ατελείωτες ώρες μελέτης. Αυτά τα οποία σας έδιναν το κουράγιο, να συνεχίζετε την δύσκολη προσπάθεια σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ψάξετε μέσα σας, και να βρείτε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τις γνώσεις που για χρόνια σας δίδασκαν οι εκπαιδευτικοί σας με υπευθυνότητα και υπομονή.

Ο δρόμος για μία νέα σελίδα στη ζωή σας, γεμάτη νέες κορυφές προς κατάκτηση είναι ήδη μπροστά σας και σας περιμένει. Έχετε αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια. Και ήρθε ο καιρός να τα αξιοποιήσετε με σύνεση και μεθοδικότητα.

Είμαι βέβαιος ότι οι κόποι τόσων χρόνων, θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα σας χαρίσουν την επιτυχία που αξίζετε. Αυτό που εσείς χρειάζεστε πλέον είναι ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Τις ημέρες των εξετάσεων, πρέπει να είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο σας. Να αφήσετε στην άκρη τις αμφιβολίες, να μην απογοητεύεστε και να μην πανικοβάλλεστε. Είστε ήδη πολύ ώριμοι και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία.

Θα τα καταφέρετε. Να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι γονείς σας, που άοκνα στέκονται όλα αυτά τα χρόνια συμπαραστάτες και αρωγοί σας, όλοι οι δικοί σας άνθρωποι και οι φίλοι σας, σας αγαπάνε και θα συνεχίζουν να σας αγαπάνε. Γιατί είστε και θα συνεχίσετε να είστε πολύτιμοι γι’ αυτούς πέρα και πάνω από κάθε εξέταση και κάθε αποτέλεσμα.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες και σε όλους σας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up