ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η ικανοποιητική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στη Βέροια, εκτιμήσεις, αυτογκόλ, παρουσίες και απουσίες

Η ικανοποιητική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στη Βέροια, εκτιμήσεις, αυτογκόλ, παρουσίες και απουσίες

Η αλήθεια είναι ότι χθες, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στη Βέροια, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Ρήγα, το κόμμα κατάφερε να οργανώσει μια σχετικά πολυπληθή εκδήλωση, για τα δεδομένα της χρονικής περιόδου που διανύουμε. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική στον υπουργό που εκτίμησε ότι τον “παίρνει” να πει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών επειδή το μήνυμά τους διαφέρει από αυτό των εθνικών εκλογών”…

Η έννοια του “ανατρέπω” βεβαίως έχει μια εντελώς προσωπική εξατομίκευση νοήματος. “Ανατρέπω” για κάποιον σημαίνει ότι το -9,5 αλλάζει σε +0,5, για κάποιον άλλο μπορεί να σημαίνει ότι το -9,5% αλλάζει σε -5,5%.

Δεν ξέρω εάν ο Πάνος Ρήγας θα υποστήριζε το ίδιο εάν τον πληροφορούσαν ότι την ίδια ώρα που μιλούσε περί “ανατροπής”, η συμπαίκτρια του, η κυρία Τασία έβαζε ένα επικών διαστάσεων αυτογκόλ και δημιουργούσε συνθήκες ανατροπής, στην ανατροπή που ο ίδιος ελπίζει.

Κατά τα λοιπά, η Φρόσω Καρασαρλίδου ήταν μαζί με τον Πάνο Ρήγα στο πάνελ, επιβεβαιώνοντας ότι θέλει να “διατηρεί ηνία”. Όμως και ο Άγγελος Τόλκας βρίσκονταν ακριβώς δίπλα της, επιβεβαιώνοντας κι αυτός με τη σειρά του ότι είναι εκεί ακριβώς, στην πρώτη γραμμή και πανέτοιμος. Αλλά και ο Γιώργος Κάκαρης ήταν επίσης, αυτός μαζί με τον κόσμο αλλά κι αυτός στην πρώτη σειρά.

Η “γραμμή” με τη “σειρά” βέβαια διαφέρει όμως εδώ που φθάσαμε, ένα μήνα πριν τη “μητέρα των μαχών”, αυτά είναι λεπτομέρειες.

Εντός γραμμής όμως, στην εκδήλωση, ήταν και η Εύη Παπαγιαννούλη αλλά και ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος ενώ “εκτός” ήταν ο Γιώργος Ουρσουζίδης που δεν προσήλθε στην εκδήλωση. Βέβαια δεν προσήλθε στην εκδήλωση ούτε ο συνάδελφός του, ο Χρήστος Αντωνίου, όμως άλλο το «ένα» και άλλο το… «άλλο» ή μάλλον, καμία σχέση το «ένα» με το «άλλο».

Για τυχόν “δυσκολίες” στο νόημα των όσων σας αναφέρουμε, σε σχέση με τις αναφορές σε ονόματα τοπικών στελεχών, ξανά ρίξτε μια ματιά σε όσα σχολιάζαμε τις προάλλες για τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up