ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τηλέφωνο απο την Ημαθία: “Νίκο προλαβαίνουμε;”

Τηλέφωνο απο την Ημαθία: “Νίκο προλαβαίνουμε;”

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε τηλεφώνημα φίλων του από την Ημαθία και το ερώτημα που του τέθηκε, μεταξύ άλλων που συζητήθηκαν, ήταν: “Νίκο προλαβαίνουμε;”

Εάν αναρωτηθήκατε ήδη, “ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης” μη συνεχίζετε την ανάγνωση. Εάν όμως μπήκατε στο νόημα, θα σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε “αυτά θα τα πούμε μετά τις εκλογές” και εννοούσε μετά τις 7 Ιουλίου. Έδωσε μάλιστα και “οδηγίες” όπως μάθαμε, όμως αυτά είναι δικά τους θέματα και θα αποκαλυφθούν σύντομα από το… χειροκρότημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Φώφη Γεννηματά, ηθελημένα ή άθελα, ανοίγει το δρόμο για μια νέα “παραταξιακή κινητοποίηση” στο χώρο της κεντροαριστεράς, η οποία θα επιχειρήσει να “ενσωματώσει” ορφανά, εξοβελισμένα και όλα όσα κινούνται εντός αλλά και πέριξ αυτής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι στην πρώτη γραμμή, αυτών των στελεχών που μπορούν να καθορίσουν το “αύριο” μιας Κεντροαριστεράς που θα έχει ως κεντρικό πυρήνα το ΠΑΣΟΚ (κατά τα ψέματα) και η δική του απόφαση θα έχει καθοριστική σημασία. Αυτή την απόφαση περιμένουν να την “ακούσουν” πάρα πολλά στελέχη σε όλη την Ελλάδα κι αυτό ακριβώς έκαναν τις προάλλες οι φίλοι του, από την Ημαθία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up