ΗΜΑΘΙΑ posted by

Το… Παπαγιαννούλη Ευαγγέλια (Εύη) φαίνεται ότι “κλείδωσε” για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Το… Παπαγιαννούλη Ευαγγέλια (Εύη) φαίνεται ότι “κλείδωσε” για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Έρχεται η ώρα των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την εποχή που θα ξημερώσει μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο), τα στελέχη της κάθε πλευράς “προσανατολίζονται” εσωκομματικά σε κεντρικό ή περιφερειακό επίπεδο και στην Ημαθία ανάμεσα στα στελέχη που αναμένεται να έχουν ρόλο στη νέα εποχή του κόμματος είναι και η Εύη Παπαγιανούλλη.

Έμπειρη στις πολιτικές διεργασίες, συνεπής στην κομματική παρουσία και πάντα με δεδομένη την αγωνιστική της διάθεση, χωρίς να “διαλέγει” ρόλους, η βεροιώτισσα πολιτικός μηχανικός έχει δοκιμάσει και άλλη φορά την “έκθεση” στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφια βουλευτής και το ίδιο αναμένεται ότι θα κάνει και στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η θέση της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία θεωρείται σίγουρη, ήταν μεταξύ των ονομάτων που συζητήθηκαν θετικά στη χθεσινή συνεδρίαση της κλειστής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος (στη σύνθεση της οποίας μετέχει), η οποία ασχολήθηκε με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και αναμένεται ότι θα τα δώσει προς ανακοίνωση αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Με άλλα λόγια, το Παπαγιαννούλη Ευαγγέλια (Εύη) φαίνεται ότι “κλείδωσε” και θα είναι μεταξύ των ονομάτων, στο ψηφοδέλτιο που θα πάει για εκτύπωση.

Σημείωση zoomerang.gr
Ίσως “άσχετο” με τα παραπάνω αλλά αξίζει:
Σ
την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας (εκλέγεται σίγουρα), σε σχέση και με τα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή Κ.Ε. του κόμματος, αναμέναται ότι θα τοποθετηθεί η Έφη Αχτσιόγλου. Έτσι θα μπορεί να εργαστεί ανεπηρέαστα ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών (τη Δευτέρα) θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up