ΗΜΑΘΙΑ posted by

Αρχίζει να “φαίνεται” η περίπτωση του Φώτη Κουτσουπιά για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία

Αρχίζει να “φαίνεται” η περίπτωση του Φώτη Κουτσουπιά για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία

Στην προσπάθεια για την κατάρτιση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδέλτιου, η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε να αποκλείσει καμία περίπτωση. Ακόμη και την περίπτωση ενός συνταξιούχου εκπαιδευτικού όπως ο Φώτης Κουτσουπιάς, ο οποίος δεν κρύβει όμως καθόλου την επιθυμία να είναι υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας. Άλλωστε δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που έχοντας συνταξιοδοτηθεί και αποσυρθεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, αποφασίζει να το “ρίξει” στην πολιτική και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι συνταξιούχοι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα και με μεγάλη επιτυχία. Κι αυτό ισχύει για στελέχη όλων των κομμάτων.

Γιατί όχι και ο Φώτης Κουτσουπιάς;
Έχει ολοκληρώσει -από τους πρώτους- το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει ευπρεπέστατος κοινωνικά και συνεπής σε σχέση με τις κομματικές υποχρεώσεις, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίζεται κοντά στα προβλήματα και στους ανθρώπους της Ημαθίας και φαίνεται να έχει ισχυρούς υποστηρικτές στη Βέροια και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας ενώ ο ίδιος είναι γεννημένος στη Νάουσα.

Αυτή ακριβώς η τελευταία παράμετρος, της εκ Ναούσης καταγωγής είναι που του δίνει ένα ισχυρό πρόκριμα για τη συμμετοχή του στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, ειδικά μετά τη διαφαινόμενη άρνηση του Προκόπη Μπίλη να είναι υποψήφιος. Κι απ΄ότι φαίνεται (έχοντας και την πληροφορία ότι η… κοπτοραπτική της κατάρτισης του ψηφοδέλτιου ολοκληρώθηκε) ο Φώτης Κουτσουπιάς θα “συμπληρώσει” την τετράδα των ανδρών υποψηφίων που απαιτούνται για την Ημαθία μαζί με τους, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Τάσο Μπαρτζώκα.

Βέβαια η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με την πρωταθλήτρια του σκι, Σοφία Ράλλη, να δείχνει ως η πιθανότερη για να καλύψει μια θέση γυναίκας υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο και με τον Κουτσουπιά να είναι επίσης “μέσα”, η περιοχή της Νάουσας δείχνει να αποκτά ξαφνικά μια υψηλή δόση συμμετοχής (overdose) με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους ίδιους τους εκ Ναούσης υποψήφιους αλλά και για τους υπόλοιπους. Κι αν προσθέσουμε και την περίπτωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη που επίσης “έλκει” σημαντικά στοιχεία καταγωγής από την ίδια περιοχή τότε το πράγμα γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκο.

Για να δούμε, τι θα δούμε τελικά.
Ο Φώτης Κουτσουπιάς πάντως αρχίζει να… φαίνεται πολύ καθαρά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up