ΒΕΡΟΙΑ posted by

Κι αν χτυπήσει το τηλέφωνο ( ; )

Κι αν χτυπήσει το τηλέφωνο ( ; )

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα με Τρίτη) αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδέλτιων της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι να έλθει εκείνη η ώρα, όλοι όσοι θέλουν να μετέχουν ως υποψήφιοι βουλευτές στις περιφέρειες τους, περιμένουν να χτυπήσει τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή να τους δώσουν ένα “ΟΚ”.

Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση στελεχών, που δεν έχουν τέτοιο “βάσανο” διότι εξ αρχής έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να πολιτευτούν. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο βεροιώτης επιχειρηματίας, οικονομολόγος και νομικός Φώτης Κόβας, πολιτικό στέλεχος από το Μητρώο Στελεχών του κόμματος. Ένα νεαρό στέλεχος με μεγάλη συνέπεια και με αδιαμφισβήτητη πολιτική κατάρτιση, για τις ικανότητες του οποίου έχει προσωπική άποψη ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλο το κομματικό επιτελείο του “γαλάζιου ρετιρέ”. Έχει δηλώσει από την αρχή ότι επιθυμεί να ενισχύσει την κυβερνητική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος όμως πρόσωπα τέτοιας εμπιστοσύνης είναι πάντα υποψήφιοι ώστε να επιστρατευτούν ως… “τρίτη λύση” και με τη συμμετοχή τους (με εντολή άνωθεν) να δώσουν λύση σε τυχόν περίπτωση “Γόρδιου Δεσμού” μεταξύ άλλων δύο που δεν υποχωρούν.

Ο Φώτης Κόβας δηλώνει στρατιώτης έτοιμος να προσφέρει στη νέα εποχή της Νέας Δημοκρατίας και ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι αυτή την περίοδο ΔΕΝ θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής. Εάν όμως χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή είναι ο ίδιος ο Κυριάκος, τι θα κάνει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up