ΗΜΑΘΙΑ posted by

ΝΔ Ημαθίας: Η Ιφιγένεια φεύγει, η Σοφία έρχεται…

ΝΔ Ημαθίας: Η Ιφιγένεια φεύγει, η Σοφία έρχεται…

Εδώ και ημέρες, πρώτο το zoomerang.gr έφερε στη δημοσιότητα την πληροφορία ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητεί στην Ημαθία μια γυναίκα που θα εκπροσωπεί το σύγχρονο πρόσωπο της νέας γενιάς της Ημαθίας και θα είναι ευρύτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία και παραπέρα, χωρίς να συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με το κόμμα (και τις συχνές αγκυλώσεις του) φέρνοντας παράλληλα και μια φρεσκάδα αλλαγής και ανανέωσης, στο γυναικείο κομματικό δυναμικό της Ημαθίας.

Είχαμε αποκαλύψει μάλιστα ότι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται και συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι και η Ναουσαία πρωταθλήτρια του σκι, Σοφία Ράλλη.

Σχολιάσαμε μάλιστα ότι η πρόσφατη επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα να κάνει κάτι παρόμοιο μέσω της επιλογής της πρωταθλήτριας του στίβου, Σοφίας Υφαντίδου, για το ψηφοδέλτιό του στην Ημαθία, αποδείχθηκε αρκετά πετυχημένη και ενδεχομένως να αποτελούσε και πυξίδα για τις αντίστοιχες επιλογές της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το κομματικό ψηφοδέλτιο της Ημαθία.

Κι απ΄ ότι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία καταλήγει στην επιλογή της Σοφίας Ράλλη, ειδικά μετά την εξέλιξη που υπάρχει από την πλευρά της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη ότι η νεαρή Βεροιώτισσα επιχειρηματίας και πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, δεν θα αποδεχθεί τελικά την πρόταση που της έγινε για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε η άμεση εξεύρεση μιας γυναίκας που θα “πάρει” τη θέση της, στο ψηφοδέλτιο, κρίθηκε ως άμεση και επιτακτική.

Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι επιτελείς του γαλάζιου μηχανισμού από την Αθήνα, πέτυχαν διάνα. Και μπόρεσαν να καλύψουν άμεσα την απαραίτητη γυναικεία παρουσία που χρειάζονταν στο ψηφοδέλτιό τους, στο πλαίσιο της ποσόστωσης και κατάφεραν να εντάξουν στο πολιτικό δυναμικό τους, μια σύγχρονη εκπρόσωπο της νέας γενιάς, ευρύτερα αποδεκτή και διεθνών επιτυχημένη.

Να προσθέσουμε ότι η Σοφία Ράλλη είναι γεννημένη στις 4 Μαρτίου 1988 και σε ηλικία μόλις 31 ετών θα είναι μεταξύ των νεώτερων υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, πανελλαδικά. Εάν τελικά ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της και επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι η Ιφιγένεια φεύγει και η Σοφία έρχεται…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προηγούμενο σημείωμα του zoomerang.gr όπου «αποκαλύπταμε» την πληροφορία σχετικά με το φλερτ της ΝΔ με τη Σοφία Ράλλη μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 


                                                                                                                                 Η Σοφία Ράλλη εν δράσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up