ΗΜΑΘΙΑ posted by

It’s the final countdown…

It’s the final countdown…

Αντίστροφα ξεκινά να μετρά χρόνος για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σήμερα γίνεται η προκήρυξη τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από αύριο τα κομματικά επιτελεία ανακοινώνουν τα ψηφοδέλτιά τους και ξεκινούν να υλοποιούν την προεκλογική τους στρατηγική.

Στις 18:30 το απόγευμα,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχτεί, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα του μεταφέρει το αίτημά του, για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Τυπικό ζήτημα καθώς ο Πρόεδρος δεν θα έχει αντίρρηση και το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής θα υπογραφεί αμέσως. Η δημοσίευσή του όμως -στιγμή από την οποία θα ξεκινούν να ισχύουν οι ρυθμίσεις της προεκλογικής περιόδου- εκτιμάται ότι θα γίνει το αργότερο το μεσημέρι της Τρίτης (αύριο).

Λίγες ώρες αργότερα (από την επίσκεψή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας) σήμερα στις 8 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

Ήρεμη και δημιουργική προεκλογική περίοδο ευχόμαστε και καλά τσίπουρα να έχουμε στις ανά την Ημαθία προεκλογικές μαζώξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up