ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ήταν κάποτε η εποχή της Μανταλένας…

Ήταν κάποτε η εποχή της Μανταλένας…

Τέτοια εποχή η δικιά μας, η Μανταλένα Παπαδοπούλου (η πρώην των ΑΝΕΛ), “αλώνιζε” κυριολεκτικά. Διαμόρφωνε συνθέσεις ψηφοδελτίων, συμμετείχε στη διαμόρφωση εκλογικών προγραμμάτων, σχεδιασμού και θέσεων, εκπροσωπούσε το κόμμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Σήμερα η Ημαθιώτισσα πολιτικός δεν μετέχει πουθενά. Αποχώρησε από το κόμμα των ΑΝΕΛ έγκαιρα και μετά τη χθεσνιή απόφαση του Πάνου Καμμένου να μη μετέχει στις εκλογές, η Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι απο τα άτομα που μπορεί να λένε στα παιδιά και σατ εγγόνια τους ότι είδαν ένα κόμμα, να ανατέλλει, να γίνεται κοινοβουλευτικό και να συμμετέχει στην κυβέρνηση αλλά και να διαλύεται φθάνοντας στο 0,8% και να βυθίζεται στα κύματα που προκάλεσαν οι επιλογές του ηγέτη του.

Η Μαντελένα Παπαδοπούλου δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ημαθίας όπως είχε κυκλοφορήσει και καλά κάνει ώστε να μη χαρακτηριστεί από κινήσεις πολιτικής ακροβασίας και στυγνού οπορτουνισμού. Γνωρίζει όμως ότι ο χώρος του γυναικείου δυναμικού της ντόπιας πολιτικής είναι “περιορισμένος” (κυρίως επειδή οι περισσότερο ικανές δεν ασχολούνται ενεργά) και πάντα υπάρχει περιθώριο για μια νέα παρουσία. Κι αυτό αναμένεται ότι θα το κάνει σύντομα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up