ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ένα “καλό χαρτί” για τον Κώστα Βοργιαζίδη

Ένα “καλό χαρτί” για τον Κώστα Βοργιαζίδη

Ένα καλό και ικανό χαρτί για τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη είναι σίγουρα και η περίπτωση του νεοεκλεγέντα δημοτικού σύμβουλου του συνδυασμού του, Καλλίστρατου Γρηγοριάδη. Με νέες ιδέες και “γνώστης” πολλών θεμάτων, ο δραστήριος και εύστροφος Καλλίστρατος, μπόρεσε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στον δύσκολο προεκλογικό αγώνα που προηγήθηκε και φαίνεται ήδη έτοιμος για τη νέα εποχή του δήμου Βέροιας, εποχή κυρίως συνεργασιών και συγκλίσεων. Αυτό εξάλλου δείχνει και μέσα από το ευχαριστήριο μήνυμά του όπου μεταξύ άλλων, όπως διαβεβαιώνει, “θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για μία αποτελεσματική και γόνιμη αυτοδιοικητική θητεία κι ελπίζω να δουλέψουμε όλοι με πνεύμα δημοκρατικό και σκέψη εστιασμένη στον τόπο και το συμφέρον του”.

Καλή επιτυχία του ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας, όπως και σε όλους τους εκλεγμένους και νομίζουμε ότι εξακολουθεί να είναι επίκαιρο το μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα αμέσως μετά την επισημοποίηση της εκλογής του αλλά και ενδεικτικό των προθέσεων και του σχεδιασμού του ενόψεο της δημοτικής θητείας του. Αναφέρει ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης:

Αγαπητοί μου συμπολίτες, από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ όλες και όλους, για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε για πρώτη φορά εκπρόσωπό σας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας.

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στη δουλειά και την ευθύνη που μου αναθέσατε. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για μία αποτελεσματική και γόνιμη αυτοδιοικητική θητεία κι ελπίζω να δουλέψουμε όλοι με πνεύμα δημοκρατικό και σκέψη εστιασμένη στον τόπο και το συμφέρον του.

Θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, αλλά και σε όλους τους συντελεστές των εκλογών που δούλεψαν στις κάλπες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, οικογένεια και φίλους, που με στήριξαν με κάθε τρόπο σε αυτή τη διαδρομή.

Καλλίστρατος Γρηγοριάδης
Πολιτικός Επιστήμονας
Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας
με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up