ΗΜΑΘΙΑ posted by

ΚΙΝΑΛ: Δυστοκία δείχνουν οι εξελίξεις για τη συμπλήρωση του ψηφοδέλτιου της Ημαθίας

ΚΙΝΑΛ: Δυστοκία δείχνουν οι εξελίξεις για τη συμπλήρωση του ψηφοδέλτιου της Ημαθίας

Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που υπάρχουν για “δυστοκία’ στο ΚΙΝΑΛ Ημαθίας να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της εδώ Εκλογικής Περιφέρειας καθώς σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη) και αφού ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του Κινήματος, ανακοινώθηκαν ονόματα υποψηφίων για πολλές περιοχές, ΔΕΝ ανακοινώθηκε όμως ΤΙΠΟΤΑ πρόσθετο για την Ημαθία.

Το ΚΙΝΑΛ ήδη έχει ανακοινώσει ως υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας τους, Νίκο Μπρουσκέλη, Μπάμπη Γκιόνογλου, Θόδωρα Παπακωνσταντίνου κι απ΄ ότι φαίνεται σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο γιατρός Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Είναι ένα ψηφοδέλτιο «ελλειπές» για την ώρα, με μια «τετράδα»  ανδρών που χρειάζεται τις δύο γυναίκες που προβλέπει η ποσόστωση για να συμπληρωθεί ως “εξάδα” κι εκεί όπως δείχνουν τα πράγματα (στις γυναίκες) υπάρχει μεγάλη δυστοκία.

Το θέμα έχει σχολιαστεί εμπεριστατωμένα και σε προηγούμενο δημοσίευμα του zoomerang.gr με τίτλοCherchez la femme…” το οποίο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντάς ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up