ΗΜΑΘΙΑ posted by

Επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα Θεοχαρόπουλου στη Β3 Αθήνας. Παλεύει για 1 από τις 4 πιθανές έδρες του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματα)

Επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα Θεοχαρόπουλου στη Β3 Αθήνας. Παλεύει για 1 από τις 4 πιθανές έδρες του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματα)

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκε σήμερα (Τετάρτη) στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εκλογικών περιφερειών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και δεν ανακοίνωσε κανένα ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας (συμπεριλαμβανομένης και της Ημαθίας) κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει αύριο.

Η ανακοίνωση του ψηφοδέλτιου της Β3 Αθήνας (Νότιος Τομέας) επιβεβαίωσε τα όσα είχα γράψει κι εμείς από το zoomerang.gr για συμμετοχή σε αυτό και του Ημαθιώτη προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εκλέξει 4 βουλευτές (έως και 5 σε ένα ευνοϊκό σενάριο που περιλαμβάνει περιορισμό του ποσοστού της ΝΔ και μείωση της ψαλίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ) και βλέποντας τα ονόματα των στελεχών που περιλαμβάνονται, ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει τη δυσκολία του εγχειρήματος που επιχειρεί ο Ημαθιώτης πολιτικός προκειμένου να διασφαλίσει την κοινοβουλευτική παρουσία του.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Το ψηφοδέλτιο της Β3 εκλογικής περιφέρειας του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΩΣΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΧΟΛΕΒΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

Το πολιτικό “εγχείρημα” του Θανάση Θεοχαρόπουλου να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής με “σταυρό” (μέχρι τώρα εκλέγονταν από το Επικρατείας) το σχολίασε πρόσφατα το zoomerang.gr με τον τίτλο… Minister Quo vadis?… και μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up