ΗΜΑΘΙΑ posted by

Πρωτοδικείο: Γκυρίνη δήμαρχο έδειξε και η νέα μέτρηση, για 1 ψήφο «αλλαγή» στο Σέλι και πρόεδρος ο Φαρσαρώτος

Πρωτοδικείο: Γκυρίνη δήμαρχο έδειξε και η νέα μέτρηση, για 1 ψήφο «αλλαγή» στο Σέλι και πρόεδρος ο Φαρσαρώτος

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων που έγιναν για τις δημοτικές εκλογές, με αίτημα την επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων, αναμένεται ότι θα γίνει σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου όμως ήδη είναι γνωστά απο χθες τα αποτελέσματά τους. Σύμφωνα με αυτά:

Η ένταση για να μετρηθούν ξανά τα ψηφοδέλτια της Β’ Κυριακής για τον δήμο Αλεξάνδρειας, που υπέβαλε ο Κώστας Ναλμπάντης και η επαναμέτρηση που έγινε, δεν άλλαξε το αποτέλεσμα κι έτσι δεν υπάρχει καμία άλλη αμφισβήτηση ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης είναι ο νικητής των εκλογών και ο επανεκλεγόμενος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Μια ακόμη ένσταση επανακαταμέτρησης πυ υποβλήθηκε και σχετίζεται με τον δήμο Αλεξάνδρειας αφορούσε το αποτέλεσμα της Α΄Κυριακής των δημοτικών εκλογών και ο Μιχάλης Χαλκίδης ζητούσε να ξανά μετρηθούν τα ψηφοδέλτια σε σχέση με το αποτέλεσμα του συνδυασμού του Αργύρη Πανταζόπουλου διεκδικώντας μια έδρα από αυτές που είχαν προσμετρηθεί υπέρ του Πανταζόπουλου. Ούτε αυτή μέτρηση δεν άλλαξε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Αλεξάνδρειας.

Επανακαταμέτρηση στους σταυρούς των υποψηφίων δηοτικών συμβούλων έγινε και για συνδυασμούς του δήμου Βέροιας σε σχέση εμ το αποτέλεσμα της Α΄ Κυριακής (απο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχασαν την εκλογή τους για λίγους σταυρούς). Ούτε και στις περιπτώσεις αυτές υπήρξαν αλλαγές και παραμένουν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας οι Θανάσης Σιδηρόπουλος, Θόδωρος Θεοδωρίδης, Χρήστος Τσιούντας και Νίκος Αγγέλου.

Η μόνη περίπτωση όπου το αποτέλεσμα της νέας μέτρησης έφερε αλλαγή ήταν στην Κοινότητα Κάτω Βερμίου (Σέλι) όπου ο Γιώργος Φαρσαρώτος εκλέχθηκε πρόεδρος έναντι του Αντώνη Πιτούλια (που αρχικά είχε δοθεί αυτός ως πρόεδρος) με διαφορά μίας ψήφου (511 έναντι 510).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up