ΝΑΟΥΣΑ posted by

Δήμος Νάουσας: “Θα είμαστε εκεί για να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο” δηλώνει ο Σταύρος Ζάχος

Δήμος Νάουσας: “Θα είμαστε εκεί για να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο” δηλώνει ο Σταύρος Ζάχος

Μπορεί να χάθηκαν οριακά οι δημοτικές εκλογές για τον σημερινό δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη όμως μέσω των δώδεκα δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί από τον συνδυασμό του, συγκροτείται μια δυναμική δημοτική ομάδα που μπορεί να έχει ισχυρή παρέμβαση στα δημοτικά δρώμενα της νέας τετραετίας (με νέο δήμαρχο τον Νικόλα Καρανικόλα).

Μεταξύ των 12 του συνδυασμού του Νίκου Κουτσογιάννη, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, περιλαμβάνεται και ο Σταύρος Ζάχος, πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Νάουσας και κυρίως ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για τον τρόπο που ξέρει να συνδυάζει εποικοδομητικά, τον ήπιο χαρακτήρα του και την δυναμικά αδιαπραγμάτευτη αγάπη που έχει για τη Νάουσα και τον δήμο της.

Δύο χαρακτηριστικά που είναι κρίσιμα για τη σύνθεση της νέας εποχής στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας όπου οι συνεργασίες είναι απαραίτητες και όλα πρέπει να γίνονται πρωτίστως, έχοντας ως κοινό παρονομαστή την πρόοδο του δήμου Νάουσας και όχι τους εύκαιρους και ανούσιους διαχωρισμούς σε “νικητές” και “ηττημένους”.

Στελέχη όπως ο Σταύρος Ζάχος δείχνουν ότι έχουν κατανοήσει πολύ καλά, αυτή την ιδιαίτερα καθοριστική παράμετρο για το μέλλον του τόπου, μέσα από ένα δημοτικό συμβούλιο σύγκλισης και συνεργασιών κι αυτός είναι ο λόγος που δηλώνουν “θα είμαστε εκεί για να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο”.

Είναι μια θετική δήλωση από εξ ίσου θετικά τοπικά στελέχη και μόνο ευδόκιμη συνέχεια μπορεί να προδικάζει. Άλλωστε είναι τέτοιος ο “Κλεισθένης” που δεν γίνεται αλλιώς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up