ΗΜΑΘΙΑ posted by

Απόστολος Βεσυρόπουλος: “Έκανα πράξη αυτό που σας είχα υποσχεθεί: Είμαι η δυνατή φωνή της Ημαθίας”

Απόστολος Βεσυρόπουλος: “Έκανα πράξη αυτό που σας είχα υποσχεθεί: Είμαι η δυνατή φωνή της Ημαθίας”

Από όλα τα στελέχη της νεοδημοκρατικής Ημαθίας, ο μόνος που ήταν από την πρώτη στιγμή σίγουρος ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής, ήταν ο Απόστολος Βεσυρόπουλος καθώς ήταν εξαρχής γνωστό ότι σχεδόν όλοι οι βουλευτές που θα επιθυμούσαν να πολιτευτούν ξανά, θα ήταν υποψήφιοι.

Ο Ημαθιώτης πολιτικός δεν είχε απλώς το “συγκεκριμένο “προνόμιο” αλλά είχε και την την αξιοσημείωτη κοινοβουλευτική και κομματική παρουσία του (ως αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ) συνεπώς είχε τη σιγουριά και τον χρόνο για να προετοιμαστεί για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές όσο μπορούσε καλύτερα.

Και το έκανε. Όντας και ο ίδιος πρακτικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, στέλεχος της ευθύνης και της αμεσότητας, εκτός από το να ασχολείται με την προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας και να συμμετέχει σε συνεχείς συσκέψεις εργασίας για τις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος σχετικά με την Οικονομία και όλα τα σχετικά, φρόντισε και για τη δική του προεκλογική προετοιμασία.

Μαζί με μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών, που όλοι στην Ημαθία γνωρίζουν ότι διαθέτει, ετοίμασε ένα προεκλογικό φυλλάδιο, περιεκτικό και ευανάγνωστο που ήδη “κυκλοφορεί” αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών και μέσα αυτό όπου παρουσιάζει την πορεία και το έργο του, στη ΝΔ, στη Βουλή και στην Ημαθία, τονίζοντας: “Έκανα πράξη αυτό που σας είχα υποσχεθεί: Είμαι η δυνατή φωνή της Ημαθίας” και καταλήγοντας σημειώνει: “Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε, με την Ημαθία μπροστά. Δυνατά και αποφασιστικά”.

Δείτε τις σελίδες του φυλλαδίου του, όπως τις έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up