ΗΜΑΘΙΑ posted by

Άγγελος Τόλκας: Πάμε μπροστά για την Ημαθία!

Άγγελος Τόλκας: Πάμε μπροστά για την Ημαθία!

Δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά του έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας που συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, στον οποίο εντάχθηκε -όπως τονίζει χαρακτηριστικά- “ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για τη διαμόρφωση της προοδευτικής ατζέντας του αύριο”.

Αναφερόμενος στους “κοινούς πολιτικούς αγώνες” που τον συνδέουν με την Ημαθία και τους πολίτες της κάνει λόγο και το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει ενόψει της ερχόμενης εκλογικής διαδικασίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Απευθύνω προσκλητήριο νίκης σε κάθε προοδευτικό πολίτη, σε καθέναν και καθεμιά που μοιράζεται τα οράματα και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης. Για να μην γίνουμε έρμαιο των πιο συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πρακτικών που σχεδιάζει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Να μην γίνουμε το παράδειγμα νομού που θα επικρατήσει το ακροδεξιό συνονθύλευμα. Για να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Να φέρουμε την Ημαθία ξανά στο προσκήνιο”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολόκληρη η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Άγγελος Τόλκας σχετικά με την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Το προηγούμενο διάστημα και με μόνο κριτήριο τα λαϊκά προστάγματα και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη διαμόρφωση της προοδευτικής ατζέντας του αύριο.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του τόπου μας.

Συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να δώσουμε ξανά τη μάχη με τους προοδευτικούς πολίτες της Ημαθίας, με τους μη προνομιούχους, για την δημιουργία ενός ευνοϊκότερου μέλλοντος για τη νέα γενιά, για τους νέους επιχειρηματίες, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες.

Με τους συμπολίτες της Ημαθίας δίνουμε κοινούς αγώνες μαζί και απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τις ακροδεξιές κραυγές εδώ και αρκετά χρόνια. Δώσαμε μαζί δύσκολους αγώνες και πετύχαμε νίκες. Όχι προσωπικές. Αλλά νίκες για τον τόπο μας.

Αποδείξαμε ότι αξίζει. Αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου πάμε πάλι Mαζί Μπροστά για την Ημαθία. Πορευόμαστε αποφασισμένοι στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη αλλά και στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

Απευθύνω προσκλητήριο νίκης σε κάθε προοδευτικό πολίτη, σε καθέναν και καθεμιά που μοιράζεται τα οράματα και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης.

Για να μην γίνουμε έρμαιο των πιο συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πρακτικών που σχεδιάζει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Να μην γίνουμε το παράδειγμα νομού που θα επικρατήσει το ακροδεξιό συνονθύλευμα.

Για να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Να φέρουμε την Ημαθία ξανά στο προσκήνιο.

Για να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον μας στον δικό μας τόπο.

Με προοδευτικό πρόσημο, αποφασιστικότητα, βαθιά γνώση των τοπικών ζητημάτων και της δημόσιας διοίκησης.

Και θα νικήσουμε!

Πάμε μπροστά για την Ημαθία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up