ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα πολιτικά “ανοίγματα” του Άγγελου Τόλκα με αφορμή και την άποψη για “ακροδεξιές κραυγές” στη ΝΔ Ημαθίας

Τα πολιτικά “ανοίγματα” του Άγγελου Τόλκα με αφορμή και την άποψη για “ακροδεξιές κραυγές” στη ΝΔ Ημαθίας

Ευρύ άνοιγμα προς τους “προοδευτικούς πολίτες της Ημαθίας” κάνει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τους καλεί να συμβάλουν με την ψήφο τους ώστε “να μην γίνουμε το παράδειγμα νομού που θα επικρατήσει το ακροδεξιό συνονθύλευμα”.

Ο νεαρός δικηγόρος από τη Νάουσα, στην ίδια δήλωσή του, σχετικά με την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, συνδέει άμεσα και βάζει στο ίδιο επίπεδο “πολιτικής επικινδυνότητας” (κατά την άποψή του) τις “συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πρακτικές που σχεδιάζει η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης” με την ακροδεξιά και τις “ακροδεξιές κραυγές” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως υποστηρίζουν πολλές απόψεις, οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις του Άγγελου Τόλκα αποτελούν μέχρι στιγμής την πιο επικριτική (“σκληρή”) πολιτική επίθεση που σημειώθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι στους κόλπους της έχουν παρεισφρήσει και ακροδεξιές κραυγές, συνδέοντας αυτό και με τη γενικότερη κατάστασή που -κατά την άποψή του- επικρατεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μια άποψη που σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τη διατυπώνουν “ανησυχητικά” ακόμη και τοπικά στελέχη της ΝΔ Ημαθίας τα οποία -απ΄ ότι φαίνεται- ο Άγγελός Τόλκας δεν θα είχε πρόβλημα να τα εντάξει στους “προοδευτικούς πολίτες της Ημαθίας” και να τα συμπεριλάβει στους αποδέκτες του μηνύματός του. Οι λόγοι προφανείς…
Όπως είναι εξίσου προφανές ότι ο Άγγελος Τόλκας κάνει “ανοίγματα” που μόνο αυτός μπορούσε να πετύχει σε επίπεδο Ημαθίας.

ΥΓ
Όλο το κείμενο της δήλωσης του Άγγελου Τόλκα με αφορμή την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, μπορείτε να το διαβάστε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up