ΗΜΑΘΙΑ posted by

Οι φήμες για σενάρια προσέγγισης Καρατζαφέρη- ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και η σφοδρή αντίδραση του Ξενοκράτη Σακλά

Οι φήμες για σενάρια προσέγγισης Καρατζαφέρη- ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και η σφοδρή αντίδραση του Ξενοκράτη Σακλά

Ιδιαίτερα θορυβημένα εμφανίζονται τοπικά στελέχη του ΛΑΟΣ Ημαθίας για μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει στον πολιτικό χώρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την απόφαση να αποσυρθεί από την ηγεσία, έχει συμφωνήσει και δίνει ομοίως “πράσινο φως” σε στελέχη του, για να συνεργαστούν εκλογικά με η Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ αυτών που αντιδρούν σφόδρα σε μια τέτοια προοπτική είναι και ο Ναουσαίος δικηγόρος Ξενοκράτης Σακλάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπου μετά από έναν αξιοπρεπή προσωπικό αγώνα, συγκέντρωσε 1020 σταυρούς και πλέον είναι σε θέση να κάνει την αυτοκριτική του. Η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και την ευθεία άρνησή του, να ακολουθήσει τα βήματα του προέδρου του, προς τη Νέα Δημοκρατία, εάν αληθεύει η πληροφορία.

Για να δούμε… Θα αναλάβουν κάποιοι απο την Νέα Δημοκρατία Ημαθίας, να σπεύσουν να «ηρεμήσουν» όσους αντιδρούν ή ξέρουν εκ των προτέρων ότι πολιτικοί σαν τον Σακλά είναι… «ανήμεροι»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up