ΗΜΑΘΙΑ posted by

Επανήλθε στον στίβο και στις πρωτιές η Σοφία Υφαντίδου, όμως δεν δείχνει να σταματά απο τον στίβο της πολιτικής

Επανήλθε στον στίβο και στις πρωτιές η Σοφία Υφαντίδου, όμως δεν δείχνει να σταματά απο τον στίβο της πολιτικής

Η Ημαθιώτισα πρωταθλήτρια του στίβου, Σοφία Υφαντίδου, επανήλθε στις “πρωτιές” επανερχόμενη στον φυσικό χώρο της (στον στίβο), μετά την πρόσφατη αξιοπρεπή συμμετοχή που είχε στον πολιτικό “στίβο” ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σε αγώνες που έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του παλιού δισκοβόλου και εθνικού προπονητή Κώστα Σπανίδη, η πρωταθλήτρια του συλλόγου “Βικέλας” Βέροιας κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό γυναικών με βολή στα 51.83.

Η Σοφία Υφαντίδου προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους ευρωπαϊκούς αγώνες στίβου, που θα πραγματοποιηθούν στο Μινσκ της Λευκορωσίας (στις 23-28 Ιουνίου). Μια διοργάνωση που σε σχέση με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στίβου έχουν και μια παραπολιτική χροιά καθώς ο ΣΕΓΑΣ δεν έβρισκε εισητήρια για τη μετάβαση της ομάδας, έθεσε το θέμα μέχρι και στο πρωθυπουργό γραφείο, όπου με εντολή του Αλέξη Τσίπρα αποφασίστηκε να διατεθεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Για να επανέλθουμε στη Σοφία Υφαντίδου, η σχέση της με την πολιτική δεν δείχνει να τελείωσε. Μάλλον τώρα άρχισε κι αυτό φαίνεται από το μήνυμα που είχε στείλει αμέσως μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών. Το είχε δημοσιεύσει το zoomerang.gr και μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up