ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μια υπενθύμιση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τον… σταυρό!

Μια υπενθύμιση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τον… σταυρό!

Την Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας, στις όχθες του Αλιάκμονα επισκέφθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης θέλοντας να αντλήσει δύναμη και να προσευχηθεί, για την υγεία και την ευτυχία της οικογένειάς του αλλά και όλου του κόσμου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του σχετικά με την επίσκεψη που έκανε.

Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας πήγε στο μοναστήρι και όπως αναφέρει στο ίδιο μήνυμα που ανάρτησε στο facebook, το έκανε επειδή “είναι ένας ιδανικός τόπος για να συνειδητοποιήσω εκ νέου ότι η πίστη στο καλό δεν εξαντλείται στις καλές προθέσεις και στα λόγια αλλά αποκτά νόημα μέσα από τη συνεχή, άδολη, έμπρακτη προσφορά στο συνάνθρωπο» προσθέτοντας: «Εκεί είναι που ζήτησα ευλογία από την Παναγία μας και απόλαυσα τη σοφία των λόγων του πατρός Παλαμά”.

Υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι ο σταυρός που ζητώ στις εκλογές έχει λίγη σημασία. Σημασία έχει ο σταυρός που καθημερινά κουβαλούν οι συνάνθρωποι μας, όλοι μας. Αυτό το βάρος πρέπει να απαλύνουμε” καταλήγει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, κερδίζοντας με αυτά τα λόγια, τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια πάρα πολλών φίλων του, που όπως φαίνεται στέκονται στο πλευρό του και συμβαδίζουν μαζί του όχι μόνο στα λόγια και με…like αλλά και έμπρακτα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up