ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Σοφία Ράλλη: «Γιατί δεν δέχτηκα να είμαι υποψήφια με τη Ν.Δ.»

Σοφία Ράλλη: «Γιατί δεν δέχτηκα να είμαι υποψήφια με τη Ν.Δ.»

Με επιστολή της σε μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας η Σοφία Ράλλη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τελικά να μην αποδεχθεί την πρόταση της Ν.Δ. να είναι υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

Στην επιστολή της η Σοφία Ράλλη αναφέρει:

«Μου είναι αδύνατο να εγκαταλείψω το Σώμα, είναι η ζωή μου, η υπηρεσία μου προς την κοινωνία και το βιοποριστικό μου επάγγελμα. Στην πολιτική θέλησα να συμμετάσχω για να εκφράσω τους νέους ανθρώπους και να περάσω τις αξίες που υπηρετώ στον αθλητισμό και στη δουλειά μου: ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και τόλμη. 

Στο μικρό διάστημα που ήρθα σε επαφή με τους συμπολίτες μου σχεδόν παντού στην Ημαθία, είδα κάτι παραπάνω από ανταπόκριση και συμπάθεια: με αγκάλιασαν κυριολεκτικά και μεταφορικά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη τους. Θα είναι πάντα οδηγός μου και τους ευχαριστώ όλους και όλες από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η τριαντάχρονη πρωταθλήτρια του αλπικού σκι και σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα της Κορέας το 2018, ανήκει στο Λιμενικό Σώμα, γεγονός που τελικά την εμπόδισε να συμμετάσχει στις εκλογές, γιατί ακόμα κι αν δεν εκλέγονταν δεν θα την δεχόταν πίσω στις τάξεις του. Σε αντίθεση με την Ελληνική Αστυνομία ή την Πυροσβεστική όπου οι χαμηλόβαθμοι μπορούν να πολιτευθούν, στο Λιμενικό πρέπει να παραιτηθείς και μάλιστα χωρίς επιστροφή.

Για την Σοφία Ράλλη που μπήκε στο Σώμα με διαδικασίες ΑΣΕΠ και αφού φοίτησε στη σχολή δοκίμων, χωρίς να χρησιμοποιήσει τα προνόμια των Ολυμπιονικών, το εμπόδιο αυτό ήταν αξεπέραστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up