ΒΕΡΟΙΑ posted by

Το ερώτημα είναι «γιατί» δεν θέλησε να εκλεγεί και όχι «γιατί» δεν εκλέχθηκε

Το ερώτημα είναι «γιατί» δεν θέλησε να εκλεγεί και όχι «γιατί» δεν εκλέχθηκε

Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, με την εκλογής αντιπροσώπων που έγινε στο διάστημα από 1 έως 3 Απριλίου 2022, με τους λεγόμενους «Προεδρικούς» να κερδίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία, κάτι που έγινε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Όχι πως αυτό σημαίνει «ντε και καλά» ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα τη βγάλει αναίμακτα στο συνέδριο αλλά όσο να’ ναι μια μεγάλη σιγουριά την έχει.

Εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι ότι στους εξήντα οκτώ (68) εκλεγμένους συνέδρους της Ημαθίας, δεν περιλαμβάνεται ένα από τα πρώτα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, με κομματική δράση σε πανελλήνιο επίπεδο. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Χαμπίδη που σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν εκλέχθηκε αλλά είναι ο πρώτος επιλαχών.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μάλλον ότι δεν καίγονταν και πολύ για την εκλογή του. Κι εδώ είναι που ταιριάζει το ερώτημα «τι μπορεί να σημαίνει αυτό». Το «γιατί» δεν θέλησε να εκλεγεί και όχι το «γιατί» δεν εκλέχθηκε.

Όλα τα 68 ονόματα από την Ημαθία που εκλέγονται για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τους 8 επιλαχόντες μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up