ΗΜΑΘΙΑ posted by

Με σφραγίδα Βεσυρόπουλου το αρδευτικό Βεργίνας – Μελίκης –Κυψέλης – Αιγίνιου

Με σφραγίδα Βεσυρόπουλου το αρδευτικό Βεργίνας – Μελίκης –Κυψέλης – Αιγίνιου

Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του Ρουμλουκιού μπαίνει επιτέλους στις ράγες της υλοποίησης και έχει τη σφραγίδα του Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Πρόκειται για την κατασκευή δικτύου άρδευσης στις περιοχές Βεργίνα – Μελίκη –Κυψέλη – Αιγίνιο που θα δώσει νέα πνοή στην πρωτογενή παραγωγή και στην αγροτική οικονομία της περιοχής, αφού θα καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες περίπου 35.000 στρεμμάτων.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, σε συνέχεια συντονισμένων προσπαθειών του, είχε υποβάλει αίτημα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας το ως έργο κορυφαίας προτεραιότητας.

Η εξέλιξη είναι θετική και τον δικαιώνει απόλυτα αφού ολοκληρώνονται τα τεύχη του διαγωνισμού και το επόμενο διάστημα θα γίνει η δημοπράτηση της μελέτης.

Το πρώτο βήμα δηλαδή και το ξεκίνημα για  ένα σπουδαίο εγγειοβελτιωτικό έργο «που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην αγροτική οικονομία της περιοχής, θα ενισχύσει την παραγωγή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών» όπως επεσήμανε σε δήλωσή του και ο Ημαθιώτης υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας.

Πάντα τέτοια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up