https://klikhariini.com/ https://dunia-berita.com/ https://redaksi-nasional.com/ https://regionalindonesia.com/ https://klikutama.com/ https://kabinetindonesia.com/ https://pikiranindonesia.com/ https://suarakuonline.com/ https://lintaswarga.com/ https://analisaindonesia.com/https://test.bak.regjeringen.no/https://testiotwebapiemea.eaton.com/
https://myolyn.com/slot-bonus-new-member/ https://www.fabtechmachinery.com/judi-slot-online/ https://scr.hu/judi-slot-online-jackpot-terbesar/ https://alladmissionbd.com/slot-bonus-new-member/ slot deposit pulsa https://penaungu.com/slot-bonus/ https://www.clubarribamidland.com/ https://www.visionvolleyballgainesville.com/ slot deposit pulsa slot deposit pulsa slot deposit pulsa
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δριμύ κατηγορώ από τον Θέμη Σιδηρόπουλο στη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας: «Αλαζονεία και ανεπάρκεια»

Δριμύ κατηγορώ από τον Θέμη Σιδηρόπουλο στη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας: «Αλαζονεία και ανεπάρκεια»

Από το ανεξάρτητο σχήμα ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Έγκλημα δια παραλείψεως τελούμενο…..

• Αυταπόδεικτη αλήθεια η φθίνουσα πορεία της διοίκησης του δήμου μας. Αποτελεί διαστροφή το επίπεδο της συνείδησης και η κυνική πολιτική ανικανότητα. Αναφέρομαι σε μία ακόμη περίπτωση διοικητικής αλαζονείας και ανεπάρκειας στην διαχείριση της καθημερινότητας.

• Οικισμός Παλαιόχωρας, περνώ από το σημείο και με έκπληξή μου παρατηρώ κάθε φορά το μεταλλικό στέγαστρο των μαθητών να κείτεται στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας. Με πληροφορούν οι πολίτες ότι το συμβάν εδώ και μήνες καταγγέλθηκε στο δήμο. Αναρωτιέμαι, αποτελεί κομμάτι της βούλησης ή της ιδιοτροπίας σας να βασανίζεται τον κόσμο με τις επιλογές σας ή την αναισθησία σας;

• Προφανώς είστε σε συγκεκριμένη νοητική κατάσταση, αφού εξαιτίας της παράλειψης δημιουργήθηκε πριν είκοσι ημέρες στο σημείο, θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Δεν διευκολύνεται την κίνηση των πεζών αφού είναι μη προσπελάσιμο το μοναδικό πεζοδρόμιο.

• Εξηγούμαι, αφενός το στέγαστρο εμποδίζει την προσπέλαση, αφετέρου επί του πεζοδρομίου υπάρχουν τεράστιες ακάλυπτες παγίδες φρεατίων βάθους ενός μέτρου και πλέον. Αποτέλεσμα, μητέρα με τρία παιδιά, «απαλλαγμένοι» από το πεζοδρόμιό σας, έχοντας ως μόνη επιλογή την κίνησή τους στο άκρο του συγκεκριμένου δρόμου, να βιώσει την πραγματικότητα.

• Έσβησε εντελώς μια δεκαπεντάχρονη ψυχούλα, παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό, η μητέρα με πολλαπλές κακώσεις όπως και το μικρό κορίτσι, τυχερό το αγόρι της οικογένειας. Υπάρχει τρόπος να απελευθερωθεί από την οδύνη που δημιουργήσατε αυτή η οικογένεια, ερωτώ ;

• Η φλόγα της επιθυμίας σας για εξουσία, με την αλαζονεία σας ως προς τον τρόπο άσκησης της διοίκησης, προκαλεί δυστυχία. Δεν είστε φωτισμένοι διοίκηση, αυτό το γνωρίζουμε, μα να μην πράττετε τα αυτονόητα.

• Πολιτικά, εγώ προσωπικά και η δύναμη του συνδυασμού μου, σας θεωρούμε για τον πιο πάνω λόγο, ως η δημοτική αρχή που διαπράττεται εγκλήματα δια παραλείψεως τελούμενα. Ανοίξτε τον ποινικό κώδικα, την ποινική δικονομία, ώστε να κατανοήσετε πλήρως και με επάρκεια το κατηγορητήριο.

• Εσείς έχετε εκπαιδευτεί να σκορπάτε θλίψη και πόνο και δεν έχετε τον τρόπο να βγείτε από τον φαύλο κύκλο της πολιτικής σας ανικανότητας. Η «οδύνη γεννιέται από την επιθυμία», εσείς το επιδιώκεται, είναι στις αρχές σας, αρνείστε την πραγματικότητα.

• Θέλω να αντιστρέψω την πραγματικότητα και να σας υποβάλλω σημειολογικά στην εξής άσκηση: Ποια θα ήταν η στάση σας στην διοίκηση ενός υπεύθυνου οργανισμού, όπως είναι η δημοτική αρχή, εάν είχατε μια τέτοια προσωπική απώλεια;

• Προσέξτε αγαπητοί συμπολίτες, αποτελεί «πλάνη οικτρά», η πεποίθηση, ότι ένα τέτοιο συμβάν δεν θα συμβεί στην δική μας οικογένεια. Αποτελεί φυσικό νόμο που θεμελιώνεται ως φυσικό επακόλουθο, όταν η παρούσα θεσμική υποχρέωση φθίνει επικίνδυνα.

• Φίλες και φίλοι, όλα μου τα χρόνια φωνάζω δυνατά, είναι ιερή και απαραβίαστη η ζωή μας, ενυπάρχουμε στην κοινωνία έχοντας θεμελιωμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Όσοι καθαγιάζεται τους δήθεν, τους έχοντες το χρήμα, οι οποίοι μέσα από σέχτες καταλαμβάνουν την εξουσία, έχετε και την ευθύνη.

• Δεν είναι νεωτερισμός, ούτε ιδεολογία, να πράττουμε τα αυτονόητα, να ακούμε την ανθρώπινη εσωτερική μας φωνή, να προστατεύουμε τα σπουδαία και ιερά, είναι το υπέρτατο καλό.

• Πριν λίγα χρόνια χάσαμε μια άλλη Κατερίνα, τώρα χάσαμε αυτή την Κατερίνα και κάποια μέρα θα χάσουμε την δική μας Κατερίνα.

• Προσέξτε φίλοι μου, προσέξτε τις επιλογές σας, προσέξτε τον εσωτερικό σας πυρήνα, ενυπάρχουμε συλλογικά, ο χειρότερος εσωτερικός εκφυλισμός είναι βλασφημία.

• Σας μεταφέρω την εμπειρία μου από την πολύχρονη διοίκησή μου, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο άδικο και τις ανισότητες. Τα συμπεράσματά μου έχουν σχέση με τις πεποιθήσεις μου. Με ξεκάθαρη θέση, δίνοντας μεγάλη αξία στην οικουμενική ουσία όλων των ανθρώπων, η οποία είναι ίδια για τους φτωχούς και τους πλούσιους.

• Το νόημα της ζωής μου είναι ο αγώνας. Εάν έχετε ίχνος ψυχής ως δημοτική αρχή, ΑΜΕΣΑ να απομακρύνεται το στέγαστρο από την μέση του δρόμου και να κλείσετε τα φρεάτια.

• Τα παιδάκια μαζεύονται για το σχολείο στο σημείο ώστε να επιβιβαστούν στο λεωφορείο μεταφοράς, χωρίς κάλυψη από τα καιρικά φαινόμενα και εκτεθειμένα στους κινδύνους.

• Δίκαιο θα ήταν και τα δικά σας παιδιά κύριε δήμαρχε, όπως και τα δικά μου τα εγγόνια, ή των υπολοίπων, να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά μετακίνησης για το σχολείο.

• Πάντα λέω, ότι για να αντιληφθείς την πραγματικότητα θα πρέπει οι ρόλοι να αντιστρέφονται, τότε μόνο διασταυρώνεσαι και συλλαμβάνεις την αλήθεια.

• Με εκτίμηση και αγάπη προσφοράς προς τους συμπολίτες μου, ο επικεφαλής του συνδυασμού, «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up