ΗΜΑΘΙΑ posted by

Το ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε από την Ημαθία. Τυχαίο;

Το ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε από την Ημαθία. Τυχαίο;

Από την Ημαθία αποφάσισε να ξεκινήσει το Κίνημα Αλλαγής, τη «μάχη» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη του Κινήματος, Χρήστου Παπαστεργίου. Προφανώς και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας όμως η απόφαση να γίνει το ξεκίνημα, πρώτα από την Ημαθία, ίσως να μην είναι και τόσο… τυχαία.

Να υπενθυμίζουμε ότι στη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την επιλογή του υποψήφιου που θα στηρίξει το Κίνημα ως «αντίπαλου» του Απόστολου Τζιτζικώστα και πριν προκύψει η απόφαση για την υποστήριξη του Χρήστου Παπαστεργίου, ένας Ημαθιώτης ήταν ο επικρατέστερος που ακούγονταν για τη «θέση». Αναφερόμαστε στον Άγγελο Τόλκα ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιθυμούσε διακαώς να είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛ στην Κεντρική Μακεδονία και είχε κινήσει για τον σκοπό αυτό, «γη και ουρανό». Φάνηκε όμως ότι ήταν ο «αδύναμος κρίκος» της υπόθεσης και τελικά, βλέποντας την πόρτα να κλείνει, αποσύρθηκε από την εσωκομματική  διαδικασία με ιδιαίτερα «δραματικό» τρόπο καθώς ακολούθησε η παραίτησή του από τη θέση του Τομεάρχη Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ και γενικά έδειξε με πολλούς τρόπους την ενόχλησή του (και την απογοήτευσή του, θα προσθέταμε).

Να σχετίζονται όλα αυτά, με την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να ξεκινήσει από την Ημαθία, την προεκλογική εκστρατεία για την Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας; Είναι τυχαίο; Υπάρχει παρασκήνιο, έχουμε το ρεπορτάζ και πολύ σύντομα θα επανέλθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *