ΕΛΛΑΔΑ posted by

Ομιλία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη..

Ομιλία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη..

Έχοντας ως θέμα μια πολυσυζητημένη πολιτική ενότητα που έχει τον τίτλο «Θεσσαλονίκη-Μακεδονία-Ελλάδα-η επόμενη ημέρα», ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε εκδήλωση που διοργανώνουν…οι νομαρχιακές επιτροπές (ΝΟΔΕ λέγονται στη γαλάζια γλώσσα) Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Β’ Θεσσαλονίκης .

Πρόκειται για ομιλία του νεαρού Κώστα Καραμανλή (εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και ανεψιού του ιδρυτή της ΝΔ), τομεάρχη υποδομών και μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Σερρών του κόμματος που συνδιοργανώνουν οι νομαρχιακές επιτροπές (ΝΟΔΕ) ανατολικού τομέα και Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου στις 7,00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας.

Στην Ημαθία διαθέτουμε αρκετούς «Καραμανλικούς» (να μη ξεχνάμε ότι «Καραμανλικιά» δηλώνει και η Κατερίνα Παπακώστα) αμφιβάλουμε όμως εάν όλοι αυτοί σπεύσουν στο άκουσμα της είδησης, για να παρευρεθούν στην ομιλία Καραμανλή καθώς οι αναμενόμενες βουλευτικές, όπως και οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ,μάλλον «φρενάρουν» τις διαθέσεις τους.

Είναι βλέπετε και το καθεστώς… «Πινοσέτ» που επικρατεί στη γαλάζια παράταξη όπου όποιος δεν δηλώνει φανατικός «Κυριακομητσοτακικός» κόβεται με τη μία. Συνεπώς ακόμη και οι «Καραμανλικής» απόκλισης υποψήφιοι, φυλάνε τα ρούχα τους, μήπως στο τέλος τους μείνουν τα μισά (τουλάχιστον). Είναι άλλωστε γνωστό ότι στη σημερινή  Νέα Δημοκρατία εάν δηλώσεις «Καραμανλικός» είναι χειρότερο κι από το να δηλώσεις «κομμουνιστής» (το τελευταίο είναι προσόν) άσχετα εάν «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της» και θα δούμε το… «έργο» μόλις δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία ο Κυριάκος στις εκλογές που έρχονται.

Θα αναρωτηθείτε τώρα ότι στη «Μητσοτακική» Θεσσαλονίκη πως γίνεται και φέρνουν έναν Καραμανλή για ομιλητή. Αμ δε… Εάν η Θεσσαλονίκη ήταν «Μητσοτακική» ήδη θα είχαν βρει τον γαλάζιο δήμαρχο. Τώρα όμως;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *