ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δύο νέα πρόσωπα από τη Βέροια για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δύο νέα πρόσωπα από τη Βέροια για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Μπορεί ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης να “ακούγεται” ότι ίσως να μην επιδιώκει διακαώς μια νέα υποψηφιότητά του, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ακούγεται όμως για τον ίδιο χώρο ότι εμφανίζονται προθέσεις υποψηφιότητας απο δύο νέα πρόσωπα της Βέροιας που θα μπορούσαν να καλύψουν επάξια το “κενό” που θα δημιουργηθεί ή έστω να συμπληρώσουν εξ ίσου δυναμικά το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος ακόμη κι αν παραμείνει υποψήφιος ο Βεροιώτης πολιτικός μηχανικός.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κάκαρη και τον Θεόφιλο Κορωνά, δυο πολύ γνωστούς Bεροιώτες της νέας γενιάς των πολιτικών, που αναδείχθηκαν κυρίως από τη δράση τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον δήμο Βέροιας. Υπάλληλος στη ΔΟΥ Βέροιας ο Γιώργος Κάκαρης (και προγραμματιστής Η/Υ), δικηγόρος ο Θεόφιλος Κορωνάς (και αντιδήμαρχος σήμερα) έχουν ήδη δείξει δείγματα γραφής και ικανοτήτων και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της πολιτικής σταδιοδρομίας τους, στην κεντρική πολιτική σκηνή, εφόσον τους δοθεί μια τέτοια ευκαιρία. Παράλληλα και οι δύο προέρχονται από πολιτικούς χώρους διαφορετικούς και μπορούν να διευρύνουν τις διαστάσεις του τοπικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, να το ανανεώσουν και να του δώσουν μετρήσιμη προοπτική.

Και σίγουρα είναι ιδιαίτερα τολμηροί εάν αναλογιστούμε ότι θέλουν να επιχειρήσουν ένα τέτοιο “άλμα” σε μια περίοδο καθόλου ευνοϊκή για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση Τσίπρα. Μια διαπίστωση καθόλου μόνιμη, που μπορεί να αλλάξει σταδιακά και να εξελιχθεί διαφορετικά. Όμως το ότι σήμερα αμφότεροι λένε το “ναι” και μπορούν να δηλώνουν έτοιμοι, έχει τη δική του σημασία και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *