ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ν.Δ. Βέροιας: Τελικά “πέταξε το πουλάκι ή όχι”;

Ν.Δ. Βέροιας: Τελικά “πέταξε το πουλάκι ή όχι”;

Η εσωστρέφεια στη Νέα Δημοκρατία της Βέροιας (και της Ημαθίας ευρύτερα) σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του zoomerang.gr επιμένει στις προσπάθειές της, η “στενή” ομάδα των νεοδημοκρατών που επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στον δήμο Βέροιας και την “ύστατη στιγμή” να επαναφέρει στο προσκήνιο υποψηφιότητα που έχει ξανασυζητηθεί, οδηγώντας σε παραίτηση τη Γεωργία Μπατσαρά. Ακούγεται μάλιστα ότι σχεδιάζει να θέσει στην εκδήλωση της Δευτέρας, που διοργανώνεται από την Νομαρχιακή και την Τοπική Επιτροπή του κόμματος στη Βέροια με θέμα τις δημοτικές εκλογές, μέσω τοποθετήσεων μελών, ένα ερώτημα προς τον παριστάμενο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας (σας το μεταφέρουμε αυτούσιο όπως το πληροφορηθήκαμε): “Να απαντήσουν τα στελέχη και τα μέλη, με το χέρι στην καρδιά, εάν υπάρχει διαθέσιμη μια καλύτερη επιλογή προσώπου, που θα του ζητούσαν να επιστρατευτεί για τον δήμο Βέροιας, ως υποψήφιος δήμαρχος και να έχει καλύτερες πιθανότητες νίκης από τη Γεωργία Μπατσαρά”.

Θέτοντας το ερώτημα αυτό, πιστεύουν με σιγουριά ότι θα υπάρξουν πολλές θετικές απαντήσεις που θα αναφέρονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο (ίσως γίνει και η σχετική “προετοιμασία”) και θεωρούν ότι θα δημιουργηθεί αμέσως κλίμα για να του ζητηθεί να “επιστρατευτεί” και να αλλάξουν τα δεδομένα με την κομματική υποψηφιότητα στο δήμο Βέροιας. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το πρόσωπο αυτό είναι σύμφωνο με τον όλο σχεδιασμό και δηλώνει έτοιμο για να… “επιστρατευτεί”.

Την ίδια στιγμή όμως, στην ίδια ομάδα υπάρχουν και πιο “ρεαλιστικές” σκέψεις που εκφράζουν την άποψη ότι “το πουλάκι πέταξε” και καλά θα κάνουν “να καθίσουν στα αυγά τους”. Αναγνωρίζουν βέβαια ότι οι μεγάλες αλλαγές γίνονται μόνο με “επαναστάσεις’ οπότε είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν και με την περίπτωση που θα επικρατήσει η άποψη της δυναμικής “παρέμβασης”. Απομένει λοιπόν να δούμε εάν τελικά “πέταξε το πουλάκι ή όχι”.

Λέτε μετά από όλα αυτά, να δούμε “μάχη” νεοδημοκρατών τη Δευτέρα ή θα καταλήξουμε να λέμε από Δευτέρα σε κάποιους: “Σιγά τα αίματα…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *