ΒΕΡΟΙΑ posted by

Γιάννης Παπαγιάννης: Για δεύτερη φορά υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, με σύνθημα “μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα”

Γιάννης Παπαγιάννης: Για δεύτερη φορά υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, με σύνθημα “μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα”

Δεδομένη θεωρείται τελικά η εκ νέου υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαγιάννη για τον δήμο Βέροιας, με τον συνδυασμό του “Δικαίωμα για μια νέα Βέροια”. Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα “μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα” και με βασική αρχή “ενωμένοι ανοίγουμε νέους ορίζοντες, με δημοκρατία, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη” ο βεροιώτης δικηγόρος και επικ. καθηγητής πανεπιστημίου, θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά την εκλογή του, στο δημαρχιακό αξίωμα και ήδη προχωράει στη συγκρότηση του συνδυασμού του.

Μάλιστα έγιναν και οι πρώτες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως ο επιχειρηματίας στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων Θεόδωρος Νικολαΐδης, ο μηχανικός αυτοματισμού Γεώργιος Αθανασιάδης και άλλοι ενώ υπάρχει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στη νέα υποψηφιότητά του, σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι πλέον μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ασχολήθηκε ενεργά με τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της νεοδημοκρατικής δημοτικής τοπικής οργάνωσης Βέροιας και μάλιστα πέτυχε να εκλεγούν στη νέα διοίκηση της “τοπικής” πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του, προσωπικοί φίλοι του και συνεργάτες της δημοτικής ομάδας του.  Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του απασχόλησε μέχρι και την επιτροπή αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας (όπου επικεφαλής είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης), συζητήθηκε απο πολλές απόψεις και είναι καταγεγραμμένο σε σχέση και με τις μετεκλογικές εξελίξις που μπορεί να ακολουθήσουν στον δήμο Βέροιας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Παπαγιάννης ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας αναμένεται να εντείνει την παρουσία και τι παρεμβάσεις του. Όπως μάλιστα δήλωσε στο zoomerang.gr στενός συνεργάτης του, “ο κ. Παπαγιάννης θα προτείνει λύσεις, προτάσσοντας αρχές και αξίες, αναπτύσσοντας παράλληλα προτάσεις για έξοδο του Δήμου Βέροιας από τη μιζέρια του, σε μια ελπιδοφόρα προοπτική για όλους τους πολίτες με αλληλεγγύη, ευημερία και εθνική αξιοπρέπεια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *