ΝΑΟΥΣΑ posted by

Τακτικές… “πόκας” από υποψήφιους δημάρχους της Νάουσας

Τακτικές… “πόκας” από υποψήφιους δημάρχους της Νάουσας

Τακτικές… “πόκας” αρχίζουν να θυμίζουν ορισμένες κινήσεις της προεκλογικής εκστρατείας των δύο βασικών αντιπάλων του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, επίσης υποψηφίων δημάρχων του δήμου, της Ίλιας Ιωσηφίδου και του Νικόλα Καρανικόλα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Νικόλας Καρανικόλας κάνοντας κάτι σαν… “ρελάνς” έναντι των συνυποψηφίων του, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Νάουσας και είχε ενημερωτική συνάντηση με τον διοικητή του, Τάκη Μαυρογιώργο.

Λίγες ημέρες μετά, η Ίλια Ιωσηφίδου επιχειρώντας κάτι σαν… “κόντρα ρελάνς” είχε ενημερωτική συνάντηση με το νέο διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Νάουσας και τον πρόεδρό τους, Αντώνη Λογγινίδη.

Αμφότεροι, Καρανικόλας και Ιωσηφίδου ή Ιωσηφίδου και Καρανικόλας αν το προτιμάτε, ενημερώθηκαν τόσο για θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου όσο και τα ζητήματα της παροχής υπηρεσιών υγείας από τα τμήματά του. Και οι δύο υποψήφιοι έκαναν επίσης δηλώσεις, καθένας από την οπτική του.

Το “παιχνίδι” συνεχίζεται και μόλις καθίσουν στο τραπέζι και οι υπόλοιποι “παίκτες” (υποψήφιοι), η τράπουλα μάλλον θα “κοπεί” και θα ξανά μοιραστεί. Ίσως και με νέες επισκέψεις στον διοικητή του νοσοκομείου, ίσως και με νέες συναντήσεις με τη διοίκηση των εργαζομένων. Διότι όπως είναι γνωστό: The show must go on …

Μείνετε συντονισμένοι στο zoomerang.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *