ΒΕΡΟΙΑ posted by

Περιμένει τις “μεταγραφές” και μετά ανακοινώνει ο Κώστας Βοργιαζίδης

Περιμένει τις “μεταγραφές” και μετά ανακοινώνει ο Κώστας Βοργιαζίδης

Κάποιες τελευταίες “οργανωτικές λεπτομέρειες” απομένουν, για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την εκ νέου υποψηφιότητά του, ο σημερινός δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, σύμφωνα με τα όσα μας έλεγαν στελέχη του συνδυασμού του, το Σάββατο στη Βέροια.

Οι “οργανωτικές” αυτές λεπτομέρειες, όπως μαθαίνουμε, έχουν άμεση σχέση και με το “ξεκατίνιασμα” της αντίπαλης πλευράς, που όσο βρίσκεται σε εξέλιξη παραμένει σε ιδιαίτερα θολό τοπίο (από τη σκόνη και τα ιπτάμενα πούπουλα) και μόλις ξεκαθαρίσει, θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης κι απο την πλευρά του Κώστα Βοργιαζίδη, θα “κλείσουν” και μερικές ακόμη “μεταγραφές” και μετά θα γίνουν και οι ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι τους “είδαμε” πολύ αισιόδοξους τόσο για τις εξελίξεις όσο και για τις “μεταγραφές” ιδίως για μια “ισχυρή κίνηση” υποστήριξης που αναμένουν να εκδηλωθεί υπέρ της υποψηφιότητας του σημερινού δημάρχου Βέροιας και μέχρι τότε δεν λένε περισσότερα αλλά προτιμούν να μιλήσουν τελευταίοι. Κι αν είναι αυτό που “φανταζόμαστε” απο τις περιγραφές τους κι απο τα συμφραζόμενα τότε -όντως- θα ακουστεί μεγάλος θόρυβος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *