ΒΕΡΟΙΑ posted by

Χριστούγεννα στη Βέροια: Με ένα Καράβι Ονείρων, χωρίς Γιορτή Σοκολάτας

Χριστούγεννα στη Βέροια: Με ένα Καράβι Ονείρων, χωρίς Γιορτή Σοκολάτας

Κάπως… “ξαλαφρωμένοι” έδειχναν οι εκπρόσωποι του δήμου Βέροιας, στη χθεσινή παρουσίαση του εορταστικού θεματικού πάρκου “Καράβι του Ονείρου” που φέτος θα είναι το κεντρικό θέμα της χριστουγεννιάτικης Βέροιας, στην κεντρική πλατεία Ελιάς.

“Ξαλαφρωμένοι” που δεν έχουν την Αντιπεριφέρεια στα… πόδια τους, καθώς εδώ και χρόνια η “Γιορτή Σοκολάτας” που αυτή διοργάνωνε μάλλον τους “έκλεβε” την παράσταση αλλά και τους “έδενε τα χέρια”. Όμως φέτος, “με απόφαση Νομάρχη” όπως έλεγαν παλιά, η “Γιορτή Σοκολάτας” μετακόμισε σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα κι αυτό σίγουρα απελευθέρωσε τους ανθρώπους του δήμου Βέροιας να ζήσουν “επιτέλους” το ολο-δικό τους χριστουγεννιάτικο όνειρο, με ένα… Καράβι του Ονείρου. “Ένα καράβι που θα αποκτήσει ζωή από τα ξωτικά που θα υποδέχονται καθημερινά τα παιδιά για να τα ξεναγήσουν στον δρόμο προς τον Άγιο Βασίλη» όπως είπαν οι οργανωτές, εκφράζοντας την πίστη τους ότι με υπομονή και επιμονή στον στόχο η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες” όπως τόνισε κατά τη χθεσινή παρουσίαση, ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, ευχαριστώντας παράλληλα το Επιμελητήριο Ημαθίας και τον τοπικό Σύλλογο Ζαχαροπλαστών για τη συμμετοχή και τη συνεργασία.

Αντίστοιχης αισιοδοξίας (και πολύ καλά έκαναν) ήταν και οι τοποθετήσεις που έγιναν στην εκδήλωση της παρουσίασης του “Καραβιού” απο την πλευρά του πρόεδρου της ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλου, του εκπροσώπου του Επιμελητηρίου Ημαθίας Κώστα Παπαοικονόμου, του προέδρου των ζαχαροπλαστών της πόλης Τάσου Παγούρα και του διευθυντή της ΚΕΠΑ Γιάννη Καμπούρη.

Όπως ενημέρωσε η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου, όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου στην πλατεία Εληάς με μουσική συναυλία των Ρεμπούτσικα-Πασπαλά. Θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα “γκαλά μπαλέτου” από τη βασιλική ακαδημία Πετρούπολης, όμως πέρα απο τη σφαίρα του ποιοτικού και του εκλεκτού θεάματος, το Καράβι των Ονείρων θα περιλαμβάνει και πιο… οικείες χριστουγεννιάτικες δράσεις για όλο τον κόσμο και βεβαίως πολλά και διάφορα γλυκά, ακόμη και από… σοκολάτα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *