ΒΕΡΟΙΑ posted by

Αναγνώστης: Βέροια, ένα “μικρό γαλατικό χωριό” όπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας

Αναγνώστης: Βέροια, ένα “μικρό γαλατικό χωριό” όπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας

Με χαρά δεχτήκαμε στο Zoomerang.gr το πρώτο κείμενο από αναγνώστη μας και μάλιστα από την πόλη της Βέροιας.

Το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Το εξαιρετικό ημερολόγιο του 2019 του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας εγκωμιάζαμε προχθές στην παρέα της… Ιπποκράτους, μια επιμελημένη συλλεκτική έκδοση με τον ευρηματικό τίτλο “Βεροιέων Συνύπαρξις” που αναφέρεται στις πληθυσμιακές ομάδες που εγκαταστάθηκαν κατά καιρούς στην πόλη της Βέροιας και είτε έγιναν ανάμνηση είτε παραμένουν ενεργές μέχρι σήμερα.

Σχολιάζοντας μάλιστα την εκδήλωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη δημόσια βιβλιοθήκη για την παρουσίασή του, υποστηρίζουμε ότι “το Λύκειο Ελληνίδων διοργάνωσε άλλη μια προσεγμένη εκδήλωση”. Τότε ήταν που ο… έμπειρος πολιτικός παρατηρητής της παρέας, έσπευσε να συμπληρώσει: “Προσεγμένη ήταν και η παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ήταν στην εκδήλωση…”. Και όλοι κοιταχτήκαμε μεταξύ μας, αντιλαμβανόμενοι αμέσως τι εννοεί.

Κάτι τέτοιες είναι οι ωραίες στιγμές που μας θυμίζουν ότι η Βέροια μπορεί να μεγάλωσε, μπορεί να απλώθηκε αλλά για ορισμένους από εμάς, εξακολουθεί να παραμένει ένα “μικρό γαλατικό χωριό” όπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, συνεχίστε!

Γ.Μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *