ΒΕΡΟΙΑ posted by

Σε δύσκολη θέση ο Θεόφιλος Κορωνάς

Σε δύσκολη θέση ο Θεόφιλος Κορωνάς

Οι εξελίξεις που οδήγησαν σε βαθύ ρήγμα των σχέσεων του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη με την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, πρέπει να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον αντιδήμαρχο Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, νέο στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος, με υψηλές φιλοδοξίες που έφταναν μέχρι και στη διεκδίκηση θέσης υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

Στην πρόσφατη ιδρυτική διακήρυξη της Δημοτικής Ομάδας Πολιτών του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας, όπου εκδηλώθηκαν οι ακραίες πολιτικές “επιθέσεις” κατά του Κώστα Βοργιαζίδη, ο Θεόφιλος Κορωνάς ήταν εκεί. Φαίνεται όμως ότι όταν αισθάνθηκε που οδηγείται η εξέλιξη της συνεδρίασης, φρόντισε να αποχωρήσει. Κι έτσι δεν ήταν “μπροστά” όταν ακούστηκαν οι βολές κατά του δημάρχου.

Βρέθηκε όμως μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Αφενός επειδή ως “στέλεχος” του ΣΥΡΙΖΑ δεν “συνυπέγραψε” αυτό με το οποίο συμφώνησαν όλοι μέσα στην αίθουσα, αφετέρου επειδή ως στενός συνεργάτης του δημάρχου δεν φρόντισε να μείνει και να τον υπερασπιστεί.

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να διευκρινισθούν με μια δήλωση του Θεόφιλου Κορωνά, όπου θα έλεγε την άποψή του, εάν συμφωνεί ή όχι με την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας για τον Κώστα Βοργιαζίδη. Θα το κάνει;

1 Comment

  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΣ;;;;;;;;;;;ΣΥΡΙΖΑ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *