ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Θα πάει και στην Αλεξάνδρεια ο Τζιτζικώστας;

Θα πάει και στην Αλεξάνδρεια ο Τζιτζικώστας;

Η καθιερωμένη Γιορτή Σοκολάτας που κάθε χρόνο διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, από φέτος δεν γίνεται μόνο στη Βέροια αλλά με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη διεξάγεται στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια.

Ήδη στη Νάουσα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της, στο διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου και τώρα είναι η σειρά της Αλεξάνδρειας, όπου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Νάουσα, έδωσε το παρών και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στην Αλεξάνδρεια, θα πάει;

Το πιθανότερο είναι να πάει και στην Αλεξάνδρεια διότι ο Τζιτζικώστας πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις του Κώστα Καλαϊτζίδη, είναι μια απάντηση. Είναι προεκλογική περίοδος και δεν θα το… “χάσει” είναι μια πιο εύκολη απάντηση. Υπάρχει όμως και μια ακόμη απάντηση. Υπομονή και θα… “απαντηθεί” την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, που θα ξεκινήσει η Γιορτή Σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια…

Επί του… “πιεστηρίου”:

Άσχετο με το παραπάνω σχόλιο, σχετικό όμως με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου (φωτο οι δυο τους) απέκτησαν προ ωρών, το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι πριν από ενάμιση χρόνο υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, τον Γιώργο Τζιτζικώστα και πλέον είναι μια ευτυχισμένη τετραμελής οικογένεια. Να τους ζήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *