ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Τον κέρδισε ο δήμαρχος!

Βέροια: Τον κέρδισε ο δήμαρχος!

Άριστα πήρε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Συνδέσμου Αμπελουργών και Οινοποιών Νάουσας , για τη συνολική και δημιουργική παρουσία του στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στη Νάουσα, το τριήμερο 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με τίτλο “Νάουσα, η πόλη του Οίνου”.

Η διακριτική και ευγενής παρουσία του, ήταν καθοριστική σε όλη τη φάση της διοργάνωσης (προετοιμασία και εκδηλώσεις) και δικαίως κέρδισε τα εύσημα όλων.

Τώρα, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης ετοιμάζεται και εργάζεται για μια ακόμη επιτυχία, περισσότερο προσωπική αυτή τη φορά. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη. Θα τον ήθελαν πολλοί στον συνδυασμό τους, όπως μαθαίνουμε, τον κέρδισε όμως ο δήμαρχος.

Στη φωτογραφία, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης (δεξιά) με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αμπελουργών και Οινοποιών Νάουσας, Στέλιο Μπουτάρη, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσίαση των εκδηλώσεων “Νάουσα, η πόλη του Οίνου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *