ΝΑΟΥΣΑ posted by

Νάουσα: Πληροφορίες για γνωστό όνομα της αυτοδιοίκησης που σκέφτεται να στελεχώσει τον συνδυασμό του Νικόλα Καρανικόλα

Νάουσα: Πληροφορίες για γνωστό όνομα της αυτοδιοίκησης που σκέφτεται να στελεχώσει τον συνδυασμό του Νικόλα Καρανικόλα

Την ονομαστική εορτή του είχε προ ημερών, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας και όπως μαθαίνουμε, έμεινε… “άφωνος” απο τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φίλων του, που έσπευσαν να τον ευχηθούν χρόνια πολλά με κάθε τρόπο και να του εκφράσουν παράλληλα συμπαράσταση στον προεκλογικό αγώνα του και ευχές για καλή επιτυχία.

Ο ίδιος απο την πλευρά του δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον κόσμο αλλά και να συζητά με όλους και σε σχέση με την υποψηφιότητά του, όσο ο χρόνος το επέτρεπε. Μια υποψηφιότητα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναπτύσεται με ταχείς ρυθμούς, περιλαμβάνοντας και την προετοιμασία για την πρώτη ανοιχτή εκδήλωσή της (ο σχεδιασμός την προβλέπει… “άμεσα”) ενώ συνεχίζεται και η στελέχωση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Κι εδώ ίσως υπάρξει μια “είδηση βόμβα” απο γνωστό όνομα της αυτοδιοίκησης που πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφετατι σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την παρουσία του στον χώρο, στελεχώνοντας τον συνδυασμό του Νικόλα Καρανικόλα. Κάτι που εάν υλοποιηθεί θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις και αναμένεται ότι θα λειτουργήσει ιδιαίτερα θετικά και για τις δύο πλευρές, σε σχέση με τα όσα θα ακολουθήσουν. Είμαστε σε αναμονή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *