ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Η… «απαίτηση» της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα και παντού

Η… «απαίτηση» της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα και παντού

«Σε δήμους, όπου υπάρχουν περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες και στο ήθος της παράταξης, και αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης στον δεύτερο γύρο. Αυτό απαιτούμε από τα στελέχη μας».  Την «απαίτηση» αυτή υπογράμμισε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώπιον των παρισταμένων στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης του κόμματός του, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στη συμπρωτεύουσα, όπου υπάρχει ένας «επίσημος» υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ (Νίκος Ταχιάος) και πολλοί ανεπίσημοι (Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Χάρης Αηδονόπουλος, Εφραίμ Κυριζίδης, Ιωάννης Νασιούλας, Βασίλης Μωυσίδης κ.α.)
«Οφείλω ωστόσο να επισημάνω, ότι σε πολλούς δήμους οι δυνάμεις μας είναι ενωμένες γύρω από μία υποψηφιότητα κι εκεί ασφαλώς δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη», πρόσθεσε ως δεύτερη παράμετρο ο Λευτέρης Αυγενάκης, για να διευκρινίσει πως όσα αναφέρει δεν ισχύουν μόνο για τον δήμο Θεσσαλονίκης αλλά για όλους τους δήμους της χώρας.
Προφανώς ισχύουν και για τους δήμους της Ημαθίας, συνεπώς το… «απαιτούμε» της Νέας Δημοκρατίας μάλλον απευθύνεται ως προειδοποίηση… to whom it may concern τόσο προς Βέροια (δεύτερη παράμετρος Αυγενάκη) όσο και προς Αλεξάνδρεια και Νάουσα (πρώτη παράμετρος Αυγενάκη).
Για διευκρινήσεις περί του τύπου «τι θα γίνει εάν…» και άλλα παρόμοια, στον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη. Για αγγλοελληνικό λεξικό στα γνωστά βιβλιοπωλεία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *