ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έντονη οργή του Θόδωρου Καρυπίδη με “σκληρές” αποφάσεις, για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό του Άρη

Έντονη οργή του Θόδωρου Καρυπίδη με “σκληρές” αποφάσεις, για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό του Άρη

Την έντονη αντίδραση του Ημαθιώτη προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη προκάλεσε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός της ομάδας του, από το κύπελλο Ελλάδος. Ο Άρης ηττήθηκε με 3-2 από την ομάδα του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων που πραγματοποιήθηκε χθες. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Κρήτης συγκέντρωσε 4 βαθμούς και συνεχίζει στους “16” του θεσμού, πίσω από τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζοντας 0-6 τον Αήττητο Σπάτων και έφτασε τους 7 πόντους. Ο Άρης ισοβάθμησε με τον Εργοτέλη και λόγω της μοιραίας ήττας στον μεταξύ τους αγώνα, αποκλείστηκε.

Ήταν μια ήττα που θεωρήθηκε ταπεινωτική και οδήγησε τον Θόδωρος Καρυπίδης στην άμεση και σκληρή απόφαση να βάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αναιρώντας μέχρι και την εορταστική άδεια που είχαν προγραμματίσει ενώ προανήγγειλε και αποχωρήσεις παικτών. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο Ημαθιώτης πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

“Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Από αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα. Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους”.

Η φωτογραφία του Θόδωρου Καρυπίδη είναι από προηγούμενη επίσκεψη της ομάδας του Άρη στην Κρήτη, όταν κέρδισε την ομάδα του ΟΦΗ (1-2) μέσα στο Ηράκλειο. Διαφορετικά συναισθήματα τότε, διαφορετικά τώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *